![]() |
Anulacja z SHOPu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Anulacja z SHOPu? (/Temat-Anulacja-z-SHOPu-14035) |
Anulacja z SHOPu? - DonHoracy - 24-09-2010 08:16 Dzisiaj dostałem anulację z SHOPu i zastanawia mnie dlaczego? Że co niby bota użyłem do zamówienia? ... Cytat:We wanted to let you know that the following item from your order has been cancelled. Może spotkał się już ktoś z czymś podobnym? Dostałem wczoraj również anulację pp 50$ z poprzedniego, czwartkowego restocku ale wątpię zeby to miało coś do znaczenia. RE: Anulacja z SHOPu? - MotorniczyTramwaju - 24-09-2010 11:57 Miałem to samo gdy zamówiłem TV za 3PTZ bo był bug. Anulowali, a po spamie maili tylko mnie przeprosili :/ RE: Anulacja z SHOPu? - DonHoracy - 24-09-2010 12:54 No tak tylko że ty kupiłeś to przez buga a ja? Raczej nie bo jeszcze dopłacałem 3$. Nie mam pojęcia dlaczego mi to anulowali a nie próbuję nawet do nich pisać bo i tak nie odpiszą w takiej sprawie. RE: Anulacja z SHOPu? - Tech - 24-09-2010 18:05 Anulacje z shopu swego czasu były bardzo popularne. Dostaje się je wtedy jeśli zarobiło się nielegalnie PTZ, ma się fake znajomych itp. sprawy. Teraz już twoje konto POWINNO być czyste ![]() RE: Anulacja z SHOPu? - DonHoracy - 24-09-2010 19:52 Tech tylko że ja dostałem anulację z restocku więc już wtedy powinno być czyste a za kilkanaście godzin doszła mi ta anulacja z SHOPu. Teraz na wszelki wypadek nagrody próbuję zamówić taskerem żeby nie było już żadnych wątpliwości. Może też chodzić o tego bota do filmów ale to mało wątpliwe bo on robi wszystko jak człowiek w różnych odstępach czasu. Mam nadzieję Tech, że masz rację bo oczekuję jeszcze na pp 25$ z poniedziałku ![]() |