Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Alternatywa dla VPSa z Ovh - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: Alternatywa dla VPSa z Ovh (/Temat-Alternatywa-dla-VPSa-z-Ovh-140324)

Alternatywa dla VPSa z Ovh - Sebqu - 10-11-2016 14:11

Cześć od ponad pół roku mam VPSa na Ovh i ma on 2gb ram i place za niego ok 18zl. Wczoraj wieczorem przyszedł mi mail z jakimś hack atackiem i po rozmowie z polskim supportem dowiedzialem sie ze system ovh uznal mnie za niebezpieczna osobe, a raczej za niebezpiecznego to uznal mojego vpsa, ktory moglby wykonywac atacki ddos. Korzystam z vpsa tak samo od 6miesiecy, wiec dziwi mnie to. Napisalem do angielskiego supportu o odblokowanie vpsa, lecz od kilku godzin nie otrzymalem odpowiedzi. Czy miał ktoś podobna sytuacje? Czy znacie jakąś alternatywe OVH, która jest równie tania i ma dobre zabezpieczenia?

Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka

RE: Alternatywa dla VPSa z Ovh - TheKozaksPL - 19-11-2016 22:05

Napisz do mnie na pw.

RE: Alternatywa dla VPSa z Ovh - Sebqu - 06-01-2017 14:19

Aktualnie korzystam z webh.pl, cena podobna jak na OVH i póki co nie ma problemów Smile

RE: Alternatywa dla VPSa z Ovh - whereswally - 23-02-2017 01:29

Ogólnie oni nie ogarniają i nie tylko .Jeśli używasz jakis surfów albo innych programów które coś tam otwieraja oglądają czy cuś to potrafią sie obudzić po pół roku nagle i stwierdzić że masz zombie/hackujesz/ddosy robisz.

Takie bany miałem już w kilku miejscach. Przed zabawą polecam po prostu pisać do supporty czy dany program programy można u nich używać .

Na profiserver.ru pozwalają mi używać wszystkiego. Męczyłem te instancje już chyba wszystkim. Zresztą polecam poczytać http://zarabiam.com/Temat-3zeta-eu-reaktywacja-115984?pid=1622284#pid1622284 .

RE: Alternatywa dla VPSa z Ovh - linoskoczek - 17-03-2017 11:17

Online.net, a dokładnie to Scaleway.