![]() |
Chęć współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chęć współpracy (/Temat-Chec-wspolpracy-140294) |
Chęć współpracy - Majkop - 09-11-2016 17:13 Witam, Poszukuję osób, które byłyby zainteresowane chęcią współpracy przy tworzeniu jednego z moich projektów. Chodzi o stronę rozrywkową, która spotyka się z bardzo pozytywnym odzewem (choć jak na razie, nie licznym). Mam na głowie bardzo wiele projektów, które realizuje w sieci a za niedługo planuję założyć firmę. Żeby było jeszcze weselej studiuję prawo co również wymaga ode mnie niezliczonych godzin (oraz cierpliwości). Jeżeli znasz się na na przynajmniej jednej rzeczy z tej listy: - Prowadzenie FanPage - Reklamowanie w sieci - Montowanie fajnych, zabawnych i pomysłowych filmików - Wykonywanie dobrego researchu i korzystanie z niego. Szczegóły w kontakcie. ~GG: 4007441 ~E-Mail: [email protected] ~Bądź priv RE: Chęć współpracy - kastaniety - 09-11-2016 17:34 Jeżeli potrzebujesz http://zarabiam.com/Temat-Oferuje-Administracja-serwerami-LINUX-gry-poczta-www-vps-dedyk-140297 RE: Chęć współpracy - Majkop - 09-11-2016 17:36 @kastaniety w przyszłości może się odezwę ![]() RE: Chęć współpracy - piotrgk4 - 09-11-2016 19:09 Ciekawe ![]() RE: Chęć współpracy - Majkop - 09-11-2016 22:23 Proszę o usunięcie tematu bo po dzisiejszej rozmowie z tym brakującym ogniwem zwątpiłem w ludzkość, kurcze a szkoda, zawsze podchodzę do ludzi bardzo pozytywnie, no nic. Pozdrawiam moderatora serdecznie ![]() RE: Chęć współpracy - Gremquen - 09-11-2016 22:56 Opowiedz coś więcej, bo aż mnie ciekawi ![]() Jakby coś to gg: 52833538 - możesz napisać bo jestem wstępnie zainteresowany ![]() Chęć współpracy - Hybrid1990 - 10-10-2021 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |