Podwajamy BTC - Coinrush - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podwajamy BTC - Coinrush (/Temat-Podwajamy-BTC-Coinrush-140140) Strony: 1 2 |
Podwajamy BTC - Coinrush - ravsk8 - 04-11-2016 22:38 Witam Przedstawiam wam kolejny program, który umożliwia podwojenie waszego depozytu BTC w czasie 100 godzin. Proces jest całkowice zautomatyzowany. Deponujesz środki na wskazany przez system adress a po 100 godzinach otrzymujesz 200% na adress z którego inwestowałeś. Inwestycji można dokonać przez: - aplikację Telegram (mamy tu dostęp do wszystkich statystyk naszego konta) - strona www Min 0,001 BTC Max bez limitu Prowizja za poleconego 5% po potwierdzeniu depozytu. Jest to prawdopodobnie nastepny projekt twórców Coin.me. Wystartował 2 listopada. Zainteresowanie dość duże. Zainwestowałem na początku. Czekam na wypłatę. Prowizja od poleconych dociera na portfel bez problemu. Uwaga !!! Jest to program wysokiego ryzyka. >>>Rejestracja<<< Czysty Grupa na telegramie: https://telegram.me/coinrush RE: Podwajamy BTC - Coinrush - AleksandraN - 05-11-2016 09:52 Kilka razy "połasiłam się" na podwajanie Btc, każdorazowo tracąc to, co włożyłam, więc teraz podobne pomysły omijam szerokim łukiem. Aczkolwiek w tej branży wiadomo zawsze jedno: kto nie ryzykuje, ten nie ma RE: Podwajamy BTC - Coinrush - ravsk8 - 07-11-2016 19:44 Wypłata dotarła instant. Zobaczymy jak długo podziała Kolejna inwestycja poszła. RE: Podwajamy BTC - Coinrush - Podgor - 07-11-2016 20:47 1. Stwórz piramidę BTC. 2. Wypłacaj na początku po kilku dniach z pieniędzy nowych użytkowników. 3. Przestań wypłacać, nikt przecież nie odzyska BTC. 4. Profit. RE: Podwajamy BTC - Coinrush - ravsk8 - 08-11-2016 21:17 Po co ten komentarz nie dotyczący coinrush. Każdy wie jak działają hyipy i że każdy może to zrobić. Program jest w stosownym dziale. Ja wybieram taką opcję pomnażania $. Każdy może zarabiać jak chce i to jest urok internetu. Przy okazji kolejna wypłata instant. RE: Podwajamy BTC - Coinrush - lordzuk - 09-11-2016 14:45 Ja miałem wczoraj dostać wypłątę w granicach 14.00 i dalej jej brak.. zaznaczam że normalnie przez strone depozyt robiłem nie telegram. Kolego ravsk8 j kiedy włożyłeś depozyt? Wnioskuje że pozniej niż ja sokro wieczoraj wieczorem dostałeś. Być moze są opoznienia dla wkłądających nie przez telegram albo scam RE: Podwajamy BTC - Coinrush - bialy88 - 09-11-2016 16:36 Wczoraj dostalem wyplate o 22 wiec raczej placi . RE: Podwajamy BTC - Coinrush - ravsk8 - 09-11-2016 17:31 Delikatne opóźnienia ale nie całodniowe. Napisz do admina na fejsie albo zainstaluj telegram i tam pisz. Inwestuje przez telegram i tam wszystko śmiga. Wrzuciłem kilka depozytów w różnym odstępie czasowym. RE: Podwajamy BTC - Coinrush - bialy88 - 10-11-2016 13:44 I po interesie .. RE: Podwajamy BTC - Coinrush - BartoszN1990 - 11-11-2016 16:20 padło? |