Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17)
+------ Wątek: [Zamknięty]Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? (/Temat-Zamkniety-Masz-dostep-do-bonusowego-restocku-generalnego-14011)

Strony: 1 2

[Zamknięty]Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - Miu - 23-09-2010 19:48

Jak w temacie.Macie dostęp do restocku dla tych którzy zaprosili 1 znajomego?
Ankietę zakładam,aby mieć wgląd czy duzo ludzi ma dostęp i po tym wnioskować czy będą lagi.Wiem że mam pokręcone myślenie,ale odpowiadajcie Big Grin

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - DDK - 23-09-2010 19:50

Taq !

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - ColdGold - 23-09-2010 19:51

Masz dostęp do restocku? / TAK

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - Monster - 23-09-2010 19:51

Ankieta: Masz dostęp do restocku?

Tak*

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - tomsonFCB - 23-09-2010 19:51

Tak mam dostęp Smile

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - bud3k - 23-09-2010 19:54

Taq Tongue

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - Dominator - 23-09-2010 19:55

Załatwiłem sobie wczoraj dostęp. Na iTouch lecę, bo to już nudne - jeśli na tym restocku coś spierd0lę to będzie mój 6 restock z tapetką.

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - MotorniczyTramwaju - 23-09-2010 20:03

Nie, PayPal do mnie nie dotarł, więc nie mam kasy :/ Życzę powodzonka wszystkim Smile

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - Tech - 23-09-2010 20:06

Motorniczy, tu chodzi o Generala Tongue Mój kumpel się teraz zarejestrował, więc tak ^^

Myślę, że będzie trochę mniej ludzi, bo nie podali oficjalnie daty + nie każdy kogoś zaprosił Smile

RE: Masz dostęp do bonusowego restocku generalnego? - Xanthi - 23-09-2010 20:17

Oczywiście że mam... Ja bym miał nie mieć?! Kpina! Big Grin Tongue