MicroMining - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: MicroMining (/Temat-MicroMining-140096) |
MicroMining - lanpan - 03-11-2016 22:00 Nowa stronkaz miningiem, jednak troche inna niż wszystkie inne. Tutaj nie potrzeba inwestycji aby kopać! Instalujemy mały programik, którego działania w tle w ogóle nie odczuwamy,a on sobie spokojnie kopie i daje nam profity. Przy rejestracji podajemy tylko adres portfela, później to samo robimy logując się do programu, który ściągamy z ich strony. Czekamy chwilę aż program obliczy dzienne zarobki i zaczynamy zarabiać. Satoshi co jakiś czas przchodzą z Unconfirmed Balance do głównego balance. Poniżej jak wybląda rejestracja i używanie programu: Podajemy adres żeby się zarejestrować/zalogować ściągamy odpowiedną dla naszego systemu wersje programu Instalujemy program MicroMining Podajemy swój adres BTC aby zalogować się do aplikacji Micro Mining i zacząć zarabiać A tutaj moje dzisiejsze zarobki po krótkiej chwili: Wypłata od 10,000 codziennie. Jednak pierwsza wypłata od 30,000 (20, 000 dostajemy za darmo po rejestracji) REF LINK CZYSTY LINK Z góry dzięki za rejestrację z refa RE: MicroMining - mikuss - 03-11-2016 22:17 Można dokonać wpłaty ? Jaki przelicznik na ile mocy ? Jakie minimum inwestycji ? Jakieś dowody wypłat ? Można "zarabiać" bez pobierania programu ? RE: MicroMining - lanpan - 03-11-2016 22:29 Wyplaty automatyczne przelicznik musisz sprawdzic sam, bo nie wiem jakiego masz kompa ;d Czytaj temat Dowód dopiero jutro jak osiagne 30,000 sat nie RE: MicroMining - mikuss - 03-11-2016 23:19 (03-11-2016 22:00)lanpan napisał(a): Instalujemy mały programik, którego działania w tle w ogóle nie odczuwamy,a on sobie spokojnie kopie i daje nam profity. Tak widzę ten wpis z 1 postu ale mnie nie interesuje opcja programu i instalowania go na pececie. Interesuje mnie wpłata (jakie jej minimum) i zarabianie bez instalowania programu - a na te pytania nie odpowiedziałeś ani w swojej ironicznej odpowiedzi, jak również nie ma nic na ten temat w 1 poście do którego odsyłasz. Gdyby były w 1 poście informacje na interesujące mnie kwestie to bym nie pytał RE: MicroMining - GPlayer - 03-11-2016 23:29 (03-11-2016 23:19)mikuss napisał(a):(03-11-2016 22:00)lanpan napisał(a): Instalujemy mały programik, którego działania w tle w ogóle nie odczuwamy,a on sobie spokojnie kopie i daje nam profity. Tutaj odpalasz program, nie ma inwestowania, a zarabianie bez pobierania programu tylko z refów. Nie mam pojęcia skąd takie cuda wytrzasnąłeś. Co do tematu to program bez wirusów? Strona rosyjska i wygląda trochę lewo RE: MicroMining - lanpan - 03-11-2016 23:32 (03-11-2016 22:00)lanpan napisał(a): Wypłata od 10,000 codziennie. Jednak pierwsza wypłata od 30,000 (20, 000 dostajemy za darmo po rejestracji) Prosze bardzo.... chyba jednak jest odpowiedź na pytanie w 1 poscie. Odpowiedz na pytanie o inwestycje jest w TEMACIE POSTU, czy też JEGO OPISIE. Lub w samym poscie, chociaż uparcie twierdzisz, że jej tam nie ma... proszę: (03-11-2016 22:00)lanpan napisał(a): Nowa stronkaz miningiem, jednak troche inna niż wszystkie inne. Odpowiedź na pytanie " czy można zarabiać bez instalowania programu?": nie. (tak samo jak 5 linijka mojego poprzedniego postu.) serio? Tak ciezko sie dokladnie przyjrzec co jest napisane? A jeśli nie interesuje Cie zarabianie poprzez instalowanie tego programu to czemu dalej drażysz temat skoro odpowiedź na to pytanie jest w poprzednim poscie. Specjalnie odpowiedzialem linijka pod linijką tak jak były zadawane przez Ciebie pytania.... Nie wiem na jakie jeszcze pytanie nie masz odpowiedzi, ale radzę zacząć dokładnie czytać a pozniej mieć pretensje RE: MicroMining - lanpan - 04-11-2016 20:50 Wypłata doszła dzisiaj: Także program wypłacalny RE: MicroMining - sircreed - 05-11-2016 00:27 Mój zajechany lapek wyciąga tylko 4k dziennie RE: MicroMining - Wojtantv - 05-11-2016 14:03 (05-11-2016 00:27)sircreed napisał(a): Mój zajechany lapek wyciąga tylko 4k dziennie Jeżeli twój wyciąga tylko 4k dziennie, to dlaczego ja wydobywam 310 daily ? RE: MicroMining - lanpan - 05-11-2016 17:51 To dziwne bo ja mam ponad 10k dziennie.... |