Systematyczne bany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Systematyczne bany (/Temat-Systematyczne-bany-140091) |
Systematyczne bany - Bennassi - 03-11-2016 19:54 Jak zabezpieczyć swoje konto fb przed szybkim banem? Mówię tu o sytuacji "konto dezaktywowane". Otóż codziennie po godzinie 18 każde konto mi pada po kilku minutach od dodania paru komentarzy, w godzinach porannych konta się trzymają i tak codziennie wieczorem padają po kolei bardzo szybko. Czy da się coś z tym zrobić czy po prostu o tej godzinie jest szczyt aktywności i najwięcej zgłoszeń? Dodam, że używam różnych linków, tekstów, obrazków. Czy konta kilkuletnie potrafiłyby wytrzymać cały dzień czy staż konta nie ma znaczenia? Za każdą wnosząca coś odpowiedz jestem w stanie się dobrze odwdzięczyć RE: Systematyczne bany - marcel_kk - 03-11-2016 20:59 Fejs od kilku miesięcy zaciekle zwalcza fejkowe konta, jedynie konto zweryfikowane dowodem, dodanym numerem telefonicznym ma szanse na przeżycie o ile nie będzie dostawać regularnych blokad na pisanie w grupach i dodawanie do grup za spamowanie. RE: Systematyczne bany - surfer0700 - 03-11-2016 21:04 Ja mam stażowe konta od @[Mikey] i @[Krissu] i trzymają mi już o ho ho... parę banów poleciało, ale trzymały mi naprawdę długo. Cały czas kilkanaście działa bez zarzutu. RE: Systematyczne bany - Bennassi - 03-11-2016 21:06 Czyli rozumiem, że świeże konto maks kilkudniowe czasami zweryfikowane telefonem zawsze padnie po kilku zgłoszeniach? A że tych najwięcej jest w godzinach popoludniowo wieczornych to żadne świeże konto nie ma szans na przeżycie? Próbowałem kilkuletnimi i w sumie podobnie bo dostają weryfikację na dowód Surfer zależy do czego ich używasz bo jak do spamu to szacun a jak do trzymania fanpejdży i grup to i mi takie trzymają jak nie spamuje RE: Systematyczne bany - oglaszam - 20-11-2016 17:37 (03-11-2016 19:54)Bennassi napisał(a): Jak zabezpieczyć swoje konto fb przed szybkim banem? Mówię tu o sytuacji "konto dezaktywowane". Otóż codziennie po godzinie 18 każde konto mi pada po kilku minutach od dodania paru komentarzy, w godzinach porannych konta się trzymają i tak codziennie wieczorem padają po kolei bardzo szybko. Czy da się coś z tym zrobić czy po prostu o tej godzinie jest szczyt aktywności i najwięcej zgłoszeń? Dodam, że używam różnych linków, tekstów, obrazków. Czy konta kilkuletnie potrafiłyby wytrzymać cały dzień czy staż konta nie ma znaczenia? Za każdą wnosząca coś odpowiedz jestem w stanie się dobrze odwdzięczyć No sorki stary ale widzę, że nie posiadasz zaplecza do spamu. W skrócie rzecz biorąc to można spamować na fejsie ile tylko bozia da. Warunek jest taki, że musisz posiadać sporę ilość kont. Dobrze aby te konta były w miarę stare ( z doświadczenia wiem, że miesięczne są już ok). Cały sekret tkwi w tym, że jednym kontem możesz spamować max. 10 grup raz w tygodniu. Z tego wynika, że jeżeli chcesz zaspamować każdego dnia 100 grup to musisz posiadać 10 kont na dzień czyli 70 kont na tydzień. Ja tak spamuję i nie mam ŻADNYCH banów. Czasem przez przypadek stracę konto jak mi za dużo ludzi je zgłosi. RE: Systematyczne bany - pankracy - 02-12-2016 02:22 Panowie, a ja mam pytanie dot. FB ale trochę od innej strony.... Mają na kompie i swoje konto i jakieś fake kilka sztuk to samo z mailami... Co najgorszego może nam FB i Gmail zrobić? Są jakieś bany na ip neta? na mac routera albo na laptopa? Takie coś na stałe. Jak wyrzuci konto za kilka złotych to nie koniec świata ale jak mi odetnie fb albo maila to i prawdziwego nie będę mógł używać. Gdzie mogę o tym poczytać? Przecież oni widzą,że jest ip na prywatną osobę, a ma na kompie 5 xfb i 5x gmail z czego po jednym prawdziwym. Systematyczne bany - Artinesse - 01-03-2018 21:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |