![]() |
Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł (/Temat-Szukam-mentora-FOREX-wplata-okolo-1000zl-140078) |
Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - pr3tor - 03-11-2016 13:18 Szukam mentora, który wprowadzi mnie do rynku FOREX, pokaże niektóre czynniki wskazówki, którymi się sugerować ![]() ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 03-11-2016 18:29 Jakie masz doświadczenie czy brak? z jakich materiałów korzystasz/łeś do nauki ? Nie inwestuj od razu 1000 zł ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - pr3tor - 03-11-2016 19:25 Brak doswiadczenia. Narazie z niczego nie korzystalem ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 03-11-2016 19:35 Chyba za dużo pieniędzy masz skoro chcesz je stracić. To nie hejt, tylko rada. Wyciągnij wnioski, bo około 80% użytkowników forexa mimo stosowania skomplikowanych strategii i tak traci swoje pieniądze. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 03-11-2016 20:51 @adik7276 dalej ,idź w świat i szerz tą propagandę ![]() ![]() Skoro jesteś ,aż taki wyczulony na utratę pieniędzy to po co promujesz programy revshare? ![]() niech zgadnę wolisz ,żeby wpłacił na Twój rev ![]() pr3tor na początek mikroloty (demo jest bezsensu - ewentulanie pierwsze dni na zapoznanie się z platformą - potem nie ma sensu - strata złotówki boli bardziej ,niż wyzerowanie depo na demo) , wyślę Ci parę tytułów książek jak chcesz napisz na pw ![]() Zapraszam również do dołączenia do polskiej społeczności traderskiej Trading Jam Session ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 03-11-2016 22:03 Przeczytałem pierwsze zdania i widzę sam bełkot. Znowu info z palca wyssane, poza tym to nie żadne revshare tylko Hyipy i nie bazuje na prowizjach tylko na swoich wpłatach rzędu kilka tysięcy w program. Hyipy to dodatek, ale tego nie wiesz bo mnie nie znasz więc na jakiej podstawie stwierdzasz że licze na prowizje? Żałosne. Przyznaj się że chcesz nagonić i zgarnąć jakąs prowizje, a nie świrujesz pajaca i mi tu wkręcasz jakiś bełkot. Chętnie się dowiem jakie wyniki osiągasz na forexie, a ja pochwalę się efektami z jednego czy dwóch programów - taka wymiana. Może nauczysz się na przyszłość żeby nie "zgadywać" bo Ci to nie wychodzi. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 03-11-2016 22:25 Nie oferuję żadnego reflinka wręcz odradzam szukanie mentora na takiej zasadzie ![]() ![]() Nie namawiam na żadnego refa ,wręcz przeciwnie nie prowadzę nawet programu partnerskiego od brokerów ![]() ![]() Zarówno jak ja o Tobie nic nie wiem ( po prostu masz w sygnaturze refa do revshare- na takiej podstawie myślę ,że liczysz na prowizje ![]() ![]() ![]() Ja bełkot widzę w tym "forexem się interesujesz? chcesz stracić kasę" To ,że temat jest ciężki to wiem ,ale nie do nieogarnięcia ![]() Jeśli ktoś podejdzie do tematu z pasją i wytrwale będzie dążył do celu to uda mu się to ogarnąć. Piszesz o skomplikowanych strategiach ? znam wielu dobrych traderów ,którzy są dla mnie wzorem żaden nie korzysta ze skomplikowanej strategii ,a każdy zarabia mniej lub więcej ![]() PS: pomyśl logicznie czy jakbym chciał go nagonić to czy już bym z refem nie wystartował i zamiast mikrolotów nie namawiał na wielkie pozycje... Trading Jam Session to darmowa grupa / społeczność , nie płacisz za nią nic ,ale tak jak powiedziałeś pewnie chce go na to naciągnąć PS2: nie świruj pajaca...serio chcesz porównywać wyniki HYIP/Rev do forexu? haha spadłem z krzesła ![]() ![]() ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - MaLiN - 03-11-2016 22:45 (03-11-2016 19:35)adik7276 napisał(a): Chyba za dużo pieniędzy masz skoro chcesz je stracić. To nie hejt, tylko rada. Wyciągnij wnioski, bo około 80% użytkowników forexa mimo stosowania skomplikowanych strategii i tak traci swoje pieniądze. Czyli to jest już pewne (być może jesteś jasnowidzem), że nie będzie on w tych 20% osób, które zarabia? Albo inaczej, czy sam inwestowałeś na forexie i straciłeś pieniądze, czy tylko tak gdzieś wyczytałeś/usłyszałeś? ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 03-11-2016 22:50 @MLN mamy do czynienia z kolejną osobą ,która albo przez brak wiedzy straciła pieniądze - nie oszukujmy się w tych 80% najwięcej osób to po prostu gracze ,którzy liczyli na miliony , lexusa i wille z basen w ostateczności.. polegli z wyzerowanym depo ![]() Albo z osobą nie wiem nie interesowałem się ,ale na forum XYZ coś takiego wyczytałem ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Captain - 04-11-2016 05:25 Ja też odradzam forex bo jest to bardziej hazard niż inwestowanie. Ładnie ubrany, z niby skomplikowanymi strategiami, ale jednak nadal hazard. I w sumie to rzeczywiście lepiej już by bylo włożyć te pieniądze w Revshare. Ale tylko te najwieksze, najlepiej prosperujące i na 2-3 cykle lub trochę więcej, a nie kręcenie paczek w nieskoczność. Większe prawdopodobnienstwo udanego zarobku niż na forexach. |