Niespodziewane zaproszenia na fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Niespodziewane zaproszenia na fb (/Temat-Niespodziewane-zaproszenia-na-fb-140071) |
Niespodziewane zaproszenia na fb - LuiViton - 03-11-2016 00:42 Cześć, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć sytuację, która mi się dziś przytrafiła? Mianowicie, zbieram na profile na facebooku znajomych, po troszku żeby nie zlapac weryfikacji i na jednym z kont gdzie było raptem 40 znajomych, nagle pojawiło się 130 zaproszeń. Czy to normalne? Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby ludzie odwalili za mnie tyle roboty RE: Niespodziewane zaproszenia na fb - aero2 - 03-11-2016 00:44 Widocznie spodobałeś się arabom, murzynom i tak dalej.2 RE: Niespodziewane zaproszenia na fb - LuiViton - 03-11-2016 01:03 (03-11-2016 00:44)aero2 napisał(a): Widocznie spodobałeś się arabom, murzynom i tak dalej.2 Zdarzali się, ale zdecydowana większość to Polacy (za równo mężczyźni i kobiety). Jak codziennie będą mnie tak miłować to musze sie poważnie zastanowić jak wykorzystać ten potencjał RE: Niespodziewane zaproszenia na fb - twardy - 03-11-2016 11:22 To pewnie takie same fejki jak Twoje konto. RE: Niespodziewane zaproszenia na fb - marcel_kk - 03-11-2016 11:54 Zaproszenia od identycznych kont jak Twoje fejkowe, przyjmowanie ich to strata potencjału, zapraszaj konta stażowe realne w przedziale wiekowym odpowiadającym temu produktowi co później będziesz chciał im wcisnąć. RE: Niespodziewane zaproszenia na fb - LuiViton - 03-11-2016 18:07 Przejrzałem przykładowe konta, sporo fejków, ale razem z nimi zatrważająca ilość ludzi, który piszą mi wiadomości, komentarze, propozycje randek etc pół na pół na oko Polacy i zagraniczniaki i stąd moje kolejne pytanie: Czy istnieją takie oferty sub sms, które wyświetlają się w różnych językach w zależności od ip? |