![]() |
Bony bah 7euro, 11zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bony bah 7euro, 11zł (/Temat-Bony-bah-7euro-11zl-140046) Strony: 1 2 |
Bony bah 7euro, 11zł - Filip_Sony - 02-11-2016 14:39 Sprzedam 3 bony bet-at-home, po 7euro każdy po 11 zł na skrill. Starym użytkownikom wysyłam pierwszy, młodym drugi- może być przez allegro. Bony pochodzą z niemieckiej kampanii rejestracyjnej działają na polskich kontach (nieco ponad 30zl). Po raz użytym bonie nieozba użyć drugiego z tej kampanii chyba przez 2-3 miesiące potem znów chodzi. Zainteresowani priv RE: Bony bah 7euro, 11zł - mikuss - 02-11-2016 14:46 Dla takich ofert jest dział Sprzedam, kombinując nie oszukasz zasad ![]() @[Majka] RE: Bony bah 7euro, 11zł - Filip_Sony - 02-11-2016 15:04 Pierwszej osobie która napisze "mikuss troll forumowy próbuje łapać trollowe posty" oddam taki bon za darmo. Użytkownik mikuss nie brany pod uwagę. RE: Bony bah 7euro, 11zł - Adriano42 - 02-11-2016 15:07 mikuss troll forumowy próbuje łapać trollowe posty" cytuję, oddawaj kod ![]() Niestety ale Mikuss ma rację ![]() ![]() RE: Bony bah 7euro, 11zł - Filip_Sony - 02-11-2016 15:13 Niestety nie prawda, napisałem dokładnie co ma być napisane w poście. Ty w swoim napisałeś duzo więcej. Nie mogę tego zaliczyć. Takze jesteś wykluczony ale pozostaje Ci poczucie lojalności wobec kolegi a to jest bezcenne. Czekam dalej. RE: Bony bah 7euro, 11zł - Adriano42 - 02-11-2016 15:17 Żadnych zasad nie przedstawiłeś ani nie napisałeś iż nie można dopisać nic więcej. Po prostu wykorzystałem lukę w Twoim wpisie, proste. Także bon mi się należy jeśli patrzeć na to bo spełniłem Twój jedyny wymóg aby napisać coś coś Twojego ![]() Ale mi na bonie nie zależy, po prostu przy okazji pokazałem Ci jak można łatwo Cię ograbić z bona ![]() Równie dobrze mogę teraz wnieść że zostałem oszukany przez Ciebie bowiem nie otrzymałem bonu ![]() A tu nikt Ci nic złego nie robi a zwraca uwagę że takie rzeczy wystawia się w dziale sprzedam, proste. ![]() RE: Bony bah 7euro, 11zł - Filip_Sony - 02-11-2016 15:22 Nie mogę wystawić tego w dziale sprzedam, bo nie mam tyle postów, nieprawdą jest co piszesz, zasada była prosta i przejrzysta, napisalem co ma ktoś napisać dokładnie. Nie mam pretensji, że zwrócił mi uwagę bo to rozumiem, ale wkurzył mnie ta głupia emota i oskarżeniem do admina. Ale ok, rozumiem. Wystawiamy właśnie na Allegro za 15, a osoby które miały chęć kupić za 11zl przepraszam ale podziekujcie mikussowi. A Ty łap ten bon na priv, nie jestem oszustem. Do zamkniecia RE: Bony bah 7euro, 11zł - JasiuGST - 02-11-2016 15:24 mikuss troll forumowy próbuje łapać trollowe posty RE: Bony bah 7euro, 11zł - mikuss - 02-11-2016 15:29 (02-11-2016 15:04)Filip_Sony napisał(a): Pierwszej osobie która napisze "mikuss troll forumowy próbuje łapać trollowe posty" oddam taki bon za darmo. Użytkownik mikuss nie brany pod uwagę. @[Majka] Proszę jeszcze o przyznanie jeszcze temu prostakowi odpowiedniej ilości % za obrażanie mojej osoby bo za grzeczne zwrócenie uwagi otrzymuję obelgi ... Zacytowałem wpis by czasem nie został edytowany RE: Bony bah 7euro, 11zł - Filip_Sony - 02-11-2016 15:34 No jeszcze się rozkręć, i oznacz wszystkich adminów jacy są. Strażnik Teksasu z Bożej łaski. Do zamkniecia |