Zarabianie na subach z yt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na subach z yt (/Temat-Zarabianie-na-subach-z-yt-140038) |
Zarabianie na subach z yt - doeraeme - 01-11-2016 22:20 Witam serdecznie. Chciałbym zapytać czy za suby na youtube otrzymujemy jakieś wynagrodzenie? Jeżeli tak to czy jest ono większe jeżeli pochodzi z innej strony świata np z USA? RE: Zarabianie na subach z yt - radek0389 - 01-11-2016 22:23 Nie dostajemy kasy za subskrypcje na yt. RE: Zarabianie na subach z yt - doeraeme - 01-11-2016 22:28 Czyli tylko za reklamy podczas filmiku i wyświetlenia naszego materiału? Załóżmy mam konto dostanę 10 subów i za nie nic nie otrzymuje? RE: Zarabianie na subach z yt - twardy - 01-11-2016 22:38 Co jakis prog subow przysylaja ci logo yt w ramce. Moze ktos bedzie chcial kupic RE: Zarabianie na subach z yt - Nikola Tesla - 01-11-2016 23:02 YT nie płaci za wyświetlenia filmów w ogóle! Nie wiem skąd wzięła się ta legenda. Tak samo nie płaci za wyświetlenia reklam tylko za kliknięcia w nie. RE: Zarabianie na subach z yt - coffee - 01-11-2016 23:50 (01-11-2016 23:02)Nikola Tesla napisał(a): YT nie płaci za wyświetlenia filmów w ogóle! Nie wiem skąd wzięła się ta legenda. Tak samo nie płaci za wyświetlenia reklam tylko za kliknięcia w nie. Nie wiem jak jest teraz, ale kilka lat temu w adsense miałem zarobki osobno za kliknięcia w reklamy i samo wyświetlenie. Być może teraz się to zmieniło. Potwierdzisz mi to w takim razie? RE: Zarabianie na subach z yt - makecash - 02-11-2016 01:32 Youtube placi za wyswietlenie reklam jezeli tqka reklama jest in stream (moge pomylic ta nazwe bo jej nie znam napamiec apisze z telefonu) - prostrze tlumaczenie to taka reklama moze pojawic sie w twoim filmiku w formacie rowniez filmiku. I tutaj sa takie reklamy tzw. W przerywniku i ona trwa max 6sec bez mozliwosci jej pominiecia a wynagradzane jedt kazde obejrzenie jej. Druga to reklama filmiku i placone jest za obejrzenie reklamy jezeli ktos oglada dluzej niz 30sec lub jezeli krotsza reklama niz 30sec. Ale tutaj po 5sec pojawia sie button zmozliwoscia pominiecia tej reklamy i wtedy ty nic na tym nie zarobisz. RE: Zarabianie na subach z yt - Nikola Tesla - 02-11-2016 10:20 (01-11-2016 23:50)coffee napisał(a):(01-11-2016 23:02)Nikola Tesla napisał(a): YT nie płaci za wyświetlenia filmów w ogóle! Nie wiem skąd wzięła się ta legenda. Tak samo nie płaci za wyświetlenia reklam tylko za kliknięcia w nie. sorki, nie miałem racji. <głupek> Makecash chyba już wszystko wyjaśnił. Tylko pytanie czy każdy ma teraz możliwość z korzystania z reklam o których pisze makecash? |