SidCash Cloud Minind - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SidCash Cloud Minind (/Temat-SidCash-Cloud-Minind-140024) |
SidCash Cloud Minind - Fissioncoin - 01-11-2016 18:24 Nowy Cloud Mining z !!!BONUSEM!!! 0.5 SID REF: DOŁĄCZ JAKO PARTNER CLEAN: CZYSTY LINKI ZOSTAŁY SKRÓCONE W CELACH STATYSTYCZNYCH
RE: SidCash Cloud Minind - Magisterek - 02-11-2016 01:27 Haha, tez zauwazylem strone wiec refem nie jestem. A co mnie smieszy? Nie wiem w jakim stopniu wlasciciel konta przyczynil sie do powstawania Fissioncoin, tak samo moze sie przyczyniac do tego projektu - az mi sie odechcialo korzystac. RE: SidCash Cloud Minind - Fissioncoin - 02-11-2016 20:49 MAgistek przyznałeś się tym samym że na Fissioncoin straciłeś cóż taki już jest los takich programów . z FSC mieliśmy wspólnego tyle że byliśmy Polskim Przedstawicielem tej Waluty. Więc nie tylko ty staciłeś. Nie mamy nic współnego z SIDCASH jesto tylko luznie polecienie Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć z Jakimi Firmami współpracujemy wystarczy zapytać a nie snuć wnioski że chcemy się oszukać bo nie mamy takiego zamiaru i nawet przy FSC nie mieliśmy nigdy takiego zamiaru RE: SidCash Cloud Minind - Maro - 10-02-2017 18:23 Padło tydzień temu Zamykamy? SidCash Cloud Minind - Hybrid1990 - 16-12-2018 08:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |