Pytanie odnośnie hitleap, ebusher i podobnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytanie odnośnie hitleap, ebusher i podobnych (/Temat-Pytanie-odnosnie-hitleap-ebusher-i-podobnych-139970) |
Pytanie odnośnie hitleap, ebusher i podobnych - Pajmon - 31-10-2016 12:08 Witam Serdecznie Chodzi mi o program, w którym kupię konto premium i będę miał wyświetlenia każde z innego IP. Wiem, że hitleap ma taką opcję ale troche oszukuje na punktach tzw. więcej ich zjada. Co sądzicie o ebusher ? Najlepszy ponoć jest hitleap, chyba, że polecicie mi coś lepszego od hitleap co daje realne wyświetlenia typu google itp i nie kłamie na punktach (zazwyczaj trzeba wykupić premium co do realnych wyświetleń). Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Serdecznie Pytanie odnośnie hitleap, ebusher i podobnych - Hybrid1990 - 10-10-2021 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |