Początki zarobku w sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Początki zarobku w sieci (/Temat-Poczatki-zarobku-w-sieci-139933) |
Początki zarobku w sieci - rustin - 30-10-2016 14:16 Witam Czy tam forum już parę dni ale nic nie rozumiem. Czy mógłby ktoś mi ktoś pomoc, wytłumaczyć co i jak aby zarobić parę zł przez net. Nie oczekuję nie wiadomo jakich kwot, bardziej liczę na dorobienie parę zł niż życie z tego ( przynajmniej na razie) Wysłane Thorem RE: Początki zarobku w sieci - piotrgk4 - 30-10-2016 15:48 Zajrzyj do tego działu. http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279 Jest tutaj opisane masę sposobów na zarobienie kilku groszy. Wiele poradników prowadzi Cię dosłownie za rączkę dlatego nie powinieneś mieć problemów. RE: Początki zarobku w sieci - twardy - 30-10-2016 15:55 Dzial z dziennikami tez odwiedz. RE: Początki zarobku w sieci - MrocznyKILL - 30-10-2016 15:58 Skoro masz dość realistyczne podejście do tematu i nie liczysz na drugą wypłatę za nic nie robienie to sądzę że serwis z mojej sygnatury przypadnie Ci do gustu. W razie pytań zapraszam na PW. RE: Początki zarobku w sieci - rustin - 30-10-2016 18:19 (30-10-2016 15:48)piotrgk4 napisał(a): Zajrzyj do tego działu.Otwiera mi się jak przerobić PSP.... Panowie czytałem wszystko ale nadal nie rozumiem. Możecie podać mi jakiś konkretny sposób? Wtedy o nim poczytam co tego jest za dużo. Wysłane Thorem RE: Początki zarobku w sieci - Devil877 - 30-10-2016 18:43 Masz dział z poradnikami... z zbiorem serwisów zarobkowych i wiele wiele innych działów i nic nie znalazłeś? RE: Początki zarobku w sieci - twardy - 30-10-2016 18:47 Czytal i nie rozumie Jak setki przed nim. W momencie jak nie znajda tematu 'zobacz a dostaniesz 100zl' to 'ja nie nie rozumiem, szukalem! czytalem! pomocy'. Takie tematy to leca do kosza tak btw. RE: Początki zarobku w sieci - rustin - 30-10-2016 19:22 Chodzi mi o to żeby ktoś powiedział który sposób jest dobry ma początek, jak nie chcecie nie pomagajcie, nikt was nie zmusza bo sami piszecie bez sensu jak trole Wysłane Thorem RE: Początki zarobku w sieci - mysc - 30-10-2016 19:27 @[rustin], zacznij do tego : http://zarabiam.com/Temat-%E2%9A%A0%E2%9C%A9-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-%E2%9C%A9%E2%9A%A0-132943 Sposób "dobry na początek", według mnie, to skracanie linków (CPC, np. w shorte.st lub adf.ly) Wszystko czego się nauczysz przy skracaniu - o ile będziesz kombinował nad tym skąd pozyskać ruch - zaprocentuje później w innych modelach zarabiania Pozdrawiam! Początki zarobku w sieci - Klin - 30-10-2016 19:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |