![]() |
Problem Z Pojęciami i OpenLoad - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem Z Pojęciami i OpenLoad (/Temat-Problem-Z-Pojeciami-i-OpenLoad-139858) |
Problem Z Pojęciami i OpenLoad - Berger - 27-10-2016 19:02 Witam z góry przepraszam jeżeli był już taki temat, lecz nie potrafiłem nic znaleść. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć te pojęcia? -Lista Warezów(I co tam się robi) -PPA -PPD -Buxy -Surfbary I takie w sumie jeszcze jedno pytanko bo ogólnie jestem początkującym człekiem który zarabia w internecie poprzez upload różnych filmów na dysk Openload I tu pojawia się moje pytanie Czy OpenLoad jest najlepsza powiedzmy chmura w której moge przechowywać pliki i najwięcej zarabiać czy są jakieś inne bardziej płatne? RE: Problem Z Pojęciami i OpenLoad Oraz Prawo - daveypie - 27-10-2016 19:20 1. Warezy sa to fora internetowe na ktore wrzucasz swoje pliki 2. PPA - Pay Per Action tzn. ze jesli ktos chce cos sciagnac musi cos zrobic np zapisac sie do newlettera itp i ty wtedy dostajesz pieniadze 3. PPD - Pay Per Download tzn. dostajesz wynagrodzenie jak ktos sciagnie/ogladnie plik 4. Buxy sa to strony na ktorych ogladasz reklamy i dostajesz pieniadze 5. Sufbary to samo co wyzej tylko leci ci w tle i nic nie musisz klikac Openload.co jest moim zdaniem najgorszy program bo jedno ip moze ogladnac/sciagnac 1 plik na 24h sa lepsze programy ale to zalezy gdzie chcesz dzialac w polsce czy zagranica RE: Problem Z Pojęciami i OpenLoad Oraz Prawo - Berger - 27-10-2016 19:25 Dzięki Daveypie Szczerze mówiąc mogę uploadować polskie jak i zagraniczne filmy/seriale Co do surf buxów opłaca się to włączać wogóle ? I jakie profity są z tego Jeżeli znasz jakieś inne strony podobne do Openloada które według ciebie są lepsze a też maja np remote upload to możesz podać ![]() Z góry dziękuje ![]() RE: Problem Z Pojęciami i OpenLoad Oraz Prawo - daveypie - 27-10-2016 19:26 napisz do mnie na gg 60353173 RE: Problem Z Pojęciami i OpenLoad - TodMean - 27-10-2016 19:30 Cytat:Openload.co jest moim zdaniem najgorszy program bo jedno ip moze ogladnac/sciagnac 1 plik na 24h sa lepsze programy ale to zalezy gdzie chcesz dzialac w polsce czy zagranica Co Ty za głupoty piszesz... Jakoś ja mogę bez problemu ściągać parę plików naraz z openload'a. @topic Jeżeli chodzi o remote upload to polecam catshare.net RE: Problem Z Pojęciami i OpenLoad - daveypie - 27-10-2016 19:50 oczywiscie ze mozesz pare plikow sciagac zle to tam napisalem ale mi sie rozchodzilo ze on dostanie hajs tylko za jeden plik Cytat:Downloads/Streams are counted up to 3 times every 24 hours per IP. RE: Problem Z Pojęciami i OpenLoad - Akaishi909 - 27-10-2016 22:06 (27-10-2016 19:02)Berger napisał(a): Witam z góry przepraszam jeżeli był już taki temat, lecz nie potrafiłem nic znaleść. ![]() Problem Z Pojęciami i OpenLoad - Artinesse - 02-03-2018 14:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |