pytanie do youtubowych wyjadaczy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: pytanie do youtubowych wyjadaczy (/Temat-pytanie-do-youtubowych-wyjadaczy-139852) |
pytanie do youtubowych wyjadaczy - trajbson - 27-10-2016 16:03 Mama takie pytanko mialem filmik ktory swojego czasu byl bardzo wysoko w top jednakze po czasie spadl w odchalni YT.Czy jest jakis sposob zeby troszke go podbic i zeby znowu wrocil wyzej ? Ktore uslugi na seoclerks polecacie ? RE: pytanie do youtubowych wyjadaczy - Cencik16 - 27-10-2016 16:58 To tak samo jakbym miał dać Ci pin do karty bankomatowej... Takimi pomysłami naprowadzasz innych. RE: pytanie do youtubowych wyjadaczy - mahuzz - 27-10-2016 17:09 seoclerk? hindusi nabijający lajki exchangerami znikające po 2 dniach? a może wyświetlenia przez proxy na mobilnym user agencie? Żadne, nieliczne są dobre z tego co wiem. Próbuj Nikt Ci złotego środka nie poda. RE: pytanie do youtubowych wyjadaczy - trajbson - 27-10-2016 18:41 Mam sprawdzonych dostawcow hr viewsow i lajkow takze udalo mi sie wbic do top 5 chodzilo mi bardzi o jakies inne uslugi wplywajace na pozycje typu backlinki artykuly itp |