Konta email i fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konta email i fb (/Temat-Konta-email-i-fb-139846) |
Konta email i fb - pcsx4 - 27-10-2016 13:58 1.Nazwa przedmiotu: Konta email oraz fb 2.Opis przedmiotu: Mam 50 kont email na wp oraz 40 kont fb, zweryfikowane meilowo bez znajomych, na kontach sa zdjecia. Konta damskie. 3.Zdjęcia: 4.Kontakt: PW 5.Cena: 50gr konto fb, 30gr konto email. 6.Sposób zapłaty za przedmiot: Paypal Konta wysyłam jako pierwszy, jak ktoś jest zainteresowany mogę podesłać jedno konto żebyście zobaczyli jak to wygląda. RE: Konta email i fb - Majka - 27-10-2016 16:46 Usunięte z tematu zbędne posty. Wszystkie kolejne posty nie wnoszące nic do tematu sprzedaży będą karane %. RE: Konta email i fb - liroypl - 05-11-2016 16:20 Przelew możliwy ? Konta email i fb - Majka - 26-12-2016 19:49 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |