Pay4You Watch - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pay4You Watch (/Temat-Pay4You-Watch-139793) |
Pay4You Watch - Capitan1234 - 25-10-2016 17:16 ostatnio przeglądając ogłoszenia 24 trafiłem na ogłoszenie następującej treści. "Hej jest lepszy, Bezpłatny i bezpieczny sposób na zarobienie kasy na fotkach i filmikach Najlepsze erotyczne zdjęcia, filmiki, sex pokazy NIE MUSISZ BYĆ ONLINE, ZARABIAJ NA FILMIKACH I ZDJĘCIACH OFFLINE! To proste udostępnij swój filmik, zdjęcie lub zrób pokaz i zarabiaj za każdą jego odsłonę lub za każde wejście na filmik lub zdjęcie. Do tego dla najbardziej lubianego filmiku, zdjęcia i pokazu dnia - osobie tej zostaje wypłacona premia w postaci żetonów Dodatkowo logując się do 25.10.2016 otrzymasz premię żetonów lub konto vip. Sprawdź sama pay4yuwatch. jimdo. com (usuń spacje z adresu) Pamiętaj Strona całkowicie za darmo, Nie ma żadnych opłat ! Kamila Hojnowska z PAY4YUWATCH" Na moje to jakiś scam czy coś myślałem że w pierwszej chwili że to jakiś sub sms ale nie widziałem by podawało się tam numer telefonu czy coś co sądzicie? Pay4You Watch - Hybrid1990 - 10-10-2021 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |