hasheer.com - coudminig - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: hasheer.com - coudminig (/Temat-hasheer-com-coudminig-139739) |
hasheer.com - coudminig - Makabrycy - 24-10-2016 14:30 Witam chciałbym przedstawić program w którym jestem już od ok 2 tygodni. hasheer.com Plany inwestycyjne: 0.015 BTC minimalnie za 100 GHS od 5 THS cena 0.013 przy zakupie jest podawany kod na 10% zniżke. Minimum inwestycyjne: 100 GHS - 0.015 BTC Akceptowane systemy płatności: BTC, Payeer Wypłaty: Automatycznie 0.005 BTC Komentarz i opis programu: Teoretycznie cloudmining ale w moim mniemaniu program typu HYIP, mam kupione 120 GHS za rejestracje dostałem 30 GHS wiec pracuje 150 zbieram na 1 wypłatę to się okaże gratisowe GHS zmienią się co raz, było 15, 30. Teraz w promocji jest 500Ghs na tydzień czasu. Link do programu: REF UWAGA: Program z rodziny HYIP. Inwestycja w taki program wiąże się z ryzykiem utraty części lub całości inwestycji. Podejmuj świadomą decyzję RE: hasheer.com - coudminig - Makabrycy - 24-10-2016 15:53 przez nieuwagę zdublowałem temat, przepraszam. hasheer.com - coudminig - MaLiN - 24-10-2016 19:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |