![]() |
[SPRZEDAM] // Można zamknąć. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] // Można zamknąć. (/Temat-SPRZEDAM-Mozna-zamknac-139709) Strony: 1 2 |
[SPRZEDAM] // Można zamknąć. - jamnik - 23-10-2016 18:21 Mam już kupca. Można zamknąć. RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - Klin - 23-10-2016 19:00 Screeny dodatku na pw poproszę RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - Mauorycy - 23-10-2016 19:09 Kilka pytań: 1. Jaka przeglądarka? 2. Dodatek został już wrzucony do "sklepu"? Jeśli tak, prosiłbym o link na PW. 3. Jaka gwarancja, że nie zostanie usunięty np. po 3 dniach? 4. Jaka gwarancja, że Fb nie zaktualizuje sposobu, dzięki któremu plugin pozyskuje token? 5. Jako autor dodatku, ręczysz swoją odpowiedzialnością za jego wykorzystywanie czy pozostaje to na kupującym? Z góry dzięki za odp, najlepiej uderz PW, myślę, że się dogadamy ![]() @[jamnik] RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - Ascoran - 23-10-2016 19:25 Żeby to działało to "dodatek" by musiał być zainstalowany na przeglądarce "ofiary" a nie naszej - dobrze myślę? Jeśli tak to nie widzę sensu kupna tego, łatwiej jest nakłonić ludzie do zalogowania się przez fb i akceptacji uprawnień niż instalacji syfu. RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - sqmany - 23-10-2016 20:06 @[Ascoran] Tyle, że ten dodatek umożliwia dodanie "ofiary" do nieograniczonej ilości aplikacji. Czyli przykładowo możesz mieć 10 aplikacji i każdego, kto zainstaluje dodatek dodać do każdej aplikacji bez jego świadomości. Także, jak jedna app'ka padnie, to pozostanie kolejne 9 ![]() RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - prololex - 23-10-2016 20:29 Daj do testów. Bo 10k w ciemno to nikt nie da. RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - makecash - 23-10-2016 20:37 @prololex: "Nie wypytujcie mnie: co to? jak to? czemu tak drogo? czy dam Wam wypróbować?" Logiczne, że gość nie da żadnego demo bo wiadomo jak to jest z innymi ![]() Autor mógłby jeżeli jest taka opcja nagrać jakiś chociaż filmik bez ujawniania szczegółów, ale to już jego sprawa ![]() Rzecz jasna, że koleś nie da Wam żadnej gwarancji bo być może za tydzień FB wprowadzi coś nowego lub usunie wszystkie aplikacje ![]() RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - Mauorycy - 23-10-2016 21:57 (23-10-2016 19:00)Klin napisał(a): Screeny dodatku na pw poproszę Jeżeli na screenie jest wtyczka dotycząca Flasha to nie jest to "autorski" skrypt... Dodatek można instalować niestety jedynie z poziomu PC, używając FireFoxa... Kupujący musi zadać sobie kilka pytań..jak duży ma ruch desktop firefox, pochodzący od osób zalogowanych do FB oraz jaki % użytkowników doda plugin do swojej przeglądarki, a nie wygląda to tak pięknie jak w przypadku logowania do aplikacji za pośrednictwem fejsbuka... Miałem niedawno taką wtyczkę i mając średnio 100k UV/day, jakieś 12% stanowiło userów FF z czego plugin zainstalowało jakieś 3% z tych 12k osób, więc dziennie zbierałem jakieś 400 tokenów...wtyczkę usunęli mi po jakimś tygodniu i dosłownie dupa...Dla porównania przez ten tydzień uzbierałem 60k tokenów na zwykłej aplikacji Fb, więc jest różnica ![]() RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - Tochkan - 23-10-2016 22:12 Klin, pokaż screeny, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że to autorski skrypt jamnika. RE: [SPRZEDAM] Narzędzie dodające użytkownika (bez jego wiedzy) do aplikacji na FB. - jamnik - 23-10-2016 22:50 (23-10-2016 21:57)Mauorycy napisał(a): .Przedstaw mi dowody na to, że to nie ja jestem autorem dodatku, który tutaj sprzedaję albo usuń te swoje żale bez pokrycia. A to, że uwalają Ci wtyczkę w tydzień - to znak, że jesteś amator, a nie zarabiaka i zwyczajnie podj3bałeś sam od kogoś jakieś badziewie, które nie dość, że ma słaby kod to jeszcze nie potrafisz tego dobrze ogarnąć. To nie moja wina i nie pisz już więcej do mnie jeżeli nie jesteś zainteresowany. Jeb@@na Polska i zasrani hejterzy. Tylko tyle umiecie pi34dolić i robić gnój wokoło innego byleby mu spie4dolić interes. (23-10-2016 22:12)Tochkan napisał(a): Klin, pokaż screeny, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że to autorski skrypt jamnika. To samo co wyżej. |