bitcoinwallet.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: bitcoinwallet.pl (/Temat-bitcoinwallet-pl-139677) |
bitcoinwallet.pl - Fissioncoin - 23-10-2016 00:50 Chyba Polski HYIP a raczej napewno bo tylko Polak może wykonać tak BRZYDKIE COŚ bo strona wygląda jakby ktoś przedawkował LSD i marychuane dożylnie Kolejną wg. mnie dziwnością jest DEPOZYT 43 $?? WTKF ?? Taka jest najniższa wartość jaką można zainwestować trochę przegieli z tym. ale 130% dziennie do 3100% 30 dni jest to realny wynik ale chyba admin nie ma za bardo pojęcia na temat HYIPów bo zrobić takiego ulepa to nie wiem kto może mógł stworzyć kolejnym strzałem w stope jest brak banerów choć reklama REF 3% jest ale baner wyglądający TAK: Cytat:The best internet investment Mnie to nie zachęca ale zawsze mogę się mylić jak ktoś jest odważny i chce sobie wrzucić min 43$ to możecie spróbować LINKI: Skrócone dla celów statystycznych CZYSTY: Bitcoinwallet REF: REFLINK RE: bitcoinwallet.pl - Captain - 23-10-2016 03:45 Totalne scamiszcze. Nie wszedłbym nawet z 50 groszy, a co dopiero z konkretnymi kwotami. RE: bitcoinwallet.pl - Fissioncoin - 23-10-2016 14:59 Program może i by miał szanse na zaistnienie ale nie z tymi kwotami i takim wyglądem: Podstawowe braki poza już wspomnianymi to : Brak Certyfikatu LTD. Brak SLL Nawet nie zmienione texty skryptu przekłamana wartość DEPOSIT ~ 561,28 $ na użytkownika a jest ich 48 kwoty z kosmosu niedopracowanie i niedorzeczne plany jedynym plusem jest że wykupili sobie "pozytywną" reklame bitcoinwallet.pl - Hybrid1990 - 10-03-2020 18:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |