Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
#2 podejście do buków - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: #2 podejście do buków (/Temat-2-podejscie-do-bukow-139625)

#2 podejście do buków - Thoris - 21-10-2016 21:54

Witam w moim dzienniku z bukmacherki online!!
Tytułem wstępu chciałbym zaznaczyć, iż jest to moje drugie podejście do zarobku na serwisach bukmacherskich. W swojej karierze zarobiłem na zakładach ponad 1000zł. Wszystko popsuło się, kiedy założyłem mój dawny dziennik i zdecydowałem się na obstawianie meczy z poza Ligi Angielskiej. Mam nadzieję, że od dzisiaj szczęście będzie przy mnie i uda mi się wzbogacić.

Plan:
Choć nie jest to zbyt twórcze...tym razem skupię się na płatnych typach, które wykupiłem u osoby mającej aktualnie około 60% skuteczności (yeld średnio z 6 ostatnich miesięcy około 11%). Łącznie zakup tych typów na miesiąc kosztował mnie 70zł.
Zarabiać będę na serwisie bet-at-home.pl. Na konto wpłaciłem 90zł, gdyż tyle pozostało mi na paysafecard po sprzedaży konta w grze, w którą grałem kilka lat temu.

Cel:
Moim celem jest odrobienie tego, co aktualnie wydałem. Po odzyskaniu inwestycji postawię sobie kolejne cele.

Realia:
0/160zł

Posty będę się starał dodawać co 2/3 dni. Nie chcę, aby był to "codziennik", gdyż więcej czasu będę tracił na podsumowania aniżeli na obstawianie tego, co wysyła mi mój "mentor".

To by było na tyle. Pozdrawiam Wink

RE: #2 podejście do buków - Gratsy - 21-10-2016 22:15

No to powodzenia i stałych zarobków życzę Smile

RE: #2 podejście do buków - radek0389 - 21-10-2016 23:01

(21-10-2016 21:54)Thoris napisał(a):  Zarabiać będę na serwisie bet-at-home.pl.

Dlaczego na starcie stawiasz na buka, z wielką, wręcz zlodziejską marżą? Zwłaszcza mając jako takie doświadczenie.

RE: #2 podejście do buków - Misiał - 22-10-2016 13:16

Choć nie jest to zbyt twórcze...tym razem skupię się na płatnych typach, które wykupiłem u osoby mającej aktualnie około 60% skuteczności (yeld średnio z 6 ostatnich miesięcy około 11%). Łącznie zakup tych typów na miesiąc kosztował mnie 70zł.

Życzę powodzenia! Nie myślałeś jednak o tym żeby swoje typy obstawiać te sporty które się znasz?

RE: #2 podejście do buków - Thoris - 22-10-2016 21:32

(21-10-2016 23:01)radek0389 napisał(a):  
(21-10-2016 21:54)Thoris napisał(a):  Zarabiać będę na serwisie bet-at-home.pl.

Dlaczego na starcie stawiasz na buka, z wielką, wręcz zlodziejską marżą? Zwłaszcza mając jako takie doświadczenie.
Serwis ten poleciło mi kilku znajomych przez co się na niego zdecydowałem.
(21-10-2016 22:15)Gratsy napisał(a):  No to powodzenia i stałych zarobków życzę Smile
A dziękuję Wink aktualnie +16zl, lecz postawiłem kolejny typ za 26zl
(22-10-2016 13:16)Misiał napisał(a):  Choć nie jest to zbyt twórcze...tym razem skupię się na płatnych typach, które wykupiłem u osoby mającej aktualnie około 60% skuteczności (yeld średnio z 6 ostatnich miesięcy około 11%). Łącznie zakup tych typów na miesiąc kosztował mnie 70zł.

Życzę powodzenia! Nie myślałeś jednak o tym żeby swoje typy obstawiać te sporty które się znasz?
Kiedyś się na tym skupiałem i o ile wychodziłem na + to zawsze w kulminacyjnym momencie kierowałem się sercem co było dla mnir zgubne (450zl na koncie, 350zl na Chelsea po kursie 1,25 i przegrana). Wolę się skupić na doświadczonych graczach aby samemu zdobyć doświadczenie potrzebne do wyszukiwania ciekawych wydarzeń sportowych.

RE: #2 podejście do buków - Thoris - 26-10-2016 11:39

50/210zł

Krótko i na temat...
Dostałem masę zakładów...osobiście wybrałem tylko te dla mnie "pewniejsze"...i jak się okazało trafiłem wszystkie.
skuteczność 3/3

Warto również dodać, że zasiliłem konto na bet365 50zł, gdyż planuję tam grać livy Wink

#2 podejście do buków - Hybrid1990 - 19-06-2019 20:16

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.