Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Qstock już jutro!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Qstock już jutro!! (/Temat-Qstock-juz-jutro-13960)

Strony: 1 2

Qstock już jutro!! - Stachu - 22-09-2010 18:50

Siema!
Już od poniedziałku informowano, że za niedługo odbędzie się Qstock tym wpisem:

Cytat:Witam wszystkich!
Z przyjemnością chciałbym poinformować, że weryfikacja kodów dobiegła już końca.Wiemy że to trwało bardzo długo. Jednak musicie nam wybaczyć ale nie spodziewaliśmy się takich komplikacji.Głównym powodem problemów z weryfikacją były powtarzające się kody, niepoprawne lub fałszywe kody jak i nawet chwilami dodawane kody z innych nakrętek. Nawet pojawił się popularny producent zupek chińskich Wink
Tak czy siak, udało nam się to zrobić zgodnie z obietnicą. Gdzie na forum opisałem, że kody będą zweryfikowane przed ewentualnym Qstockiem.

Już dziś zaczęło się odliczanie na forum do Qstock'a sponsorowane przez K-swiss.

Czas leci, a restock już jutro o 15:00! Dla niektórych to dobra godzina, a dla innych zła bo są zapewne w szkoleWink
Ja może się wyrobie... A wy?Smile

RE: Qstock już jutro!! - Bolt - 22-09-2010 18:52

Można spróbować na qdayu jeszcze nic nie zgarnąłem Wink

RE: Qstock już jutro!! - zioomek65 - 22-09-2010 19:07

OMG do 15:05 w szkole

RE: Qstock już jutro!! - mateja11 - 22-09-2010 19:41

Ja tam się wyrobie do 15Big Grin

RE: Qstock już jutro!! - Zythus - 22-09-2010 19:54

O 15:10 koncze szkołe...
Może o 10 rano dadzą ? -.-
A pewnie nagród i tak będzie całe gówno

RE: Qstock już jutro!! - Satan - 22-09-2010 21:10

I Satana grypa dopadnie Tongue Jutro chyba nie idę do szkoły to może coś wygram ^^

RE: Qstock już jutro!! - Parada - 22-09-2010 22:42

A mnie i tak wtedy nie będzie, bo będę u znajomych poza miastem ;p.

RE: Qstock już jutro!! - MaaThe - 23-09-2010 14:28

już po Qstocku
odbył się około 15:07-15:10
nagród prawie wcale tylko chyba 3 marne koszulki

RE: Qstock już jutro!! - rumi - 23-09-2010 15:44

Były tylko koszulki bo to qstock z K-Swiss i trwał dosyć długo bo przez 3min trwał ja zamówiłem XL(znowu Tongue)

RE: Qstock już jutro!! - Songoku - 23-09-2010 19:19

Mi udało się zdobyć T-shirt K-SWISS rozmiar XXL i jest to moja pierwsza nagroda z tego serwisu Smile