![]() |
Trzymac czy nie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Trzymac czy nie? (/Temat-Trzymac-czy-nie-139556) |
Trzymac czy nie? - PaulRcootiC - 20-10-2016 06:46 Czesc, zauważyłem ze przez ostatnie dni BTC mocno potaniało , warto trzymac bitcoiny czy je sprzedac? RE: Trzymac czy nie? - Fissioncoin - 20-10-2016 07:25 Osoby które bardzo dobrze orjentują się w BTC i innych kryptowalutach wiedzą dlaczego Bitcoin teraz traci na wartośći a od 23.10.2016 straci jeszcze bardziej (Bardzo prawdopodobny scenariusz). wszystko zależy czy masz dużo BTC czy też mało jeżeli dużo to podpowiem ci w co zainwestować(w to przez co BTC traci na wartości) jeżeli mało to cóż możesz trzymać lub sprzedać prognozy speców przewidywały wzost wartości BTC ale zobaczymy co powiedzą po 23.10.1026 RE: Trzymac czy nie? - krruma - 24-10-2016 13:47 Dobre dobre Fissioncoin ![]() BTC będzie powoli wzrastał na cenie, wiadomo przecież że ma duże wahania ale tendencja jest przeważnie wzrostowa. Póki nie będzie jakiegoś dupnięcia (co wpłynie na wszystkie kryptowaluty) to raczej trzymaj ![]() RE: Trzymac czy nie? - kabza - 24-10-2016 14:28 "jeżeli mało to cóż możesz trzymać lub sprzedać prognozy speców przewidywały wzost wartości BTC ale zobaczymy co powiedzą po 23.10.1026" To oni w 1026 mieli BTC o.O a ja nic o tym nie wiedziałem ![]() RE: Trzymac czy nie? - Pan Inwestor - 24-10-2016 15:27 Ja systematycznie dokupuję i trzymam rękę na pulsie gdyby poleciało sporo do dołu. Zawsze można sprzedać z niewielką stratą a później znów kupić i zarobić. RE: Trzymac czy nie? - 8gruzin8 - 03-11-2016 21:29 Znajdź mądrego co powie jaka będzie przyszłość... Ostatnimi dniami znowu idzie ostro w górę. Ja osobiście bym trzymał, ale długoterminowo - kilka lat. Myślę, że ta waluta może nas jeszcze zaskoczyć. Polecam też zainteresować się innymi kryptowalutami (Ethereum itp.). Jeśli masz troszkę kasy do inwestowania to zakup po trochu z każdej mniej popularnej kryptowaluty - czasem ich ceny są na super niskim poziomie. Jeśli stracisz to nie wiele, a jeśli jakaś okaże się hitem to możesz odnotować kilkutysięczny przyrost. Pamiętaj Bitcoin też kilka lat temu kosztował 3$. RE: Trzymac czy nie? - mikuss - 03-11-2016 21:41 (03-11-2016 21:29)8gruzin8 napisał(a): Znajdź mądrego co powie jaka będzie przyszłość... @[8gruzin8] Jaki portfel poleciłbyś dla etherum ? RE: Trzymac czy nie? - 8gruzin8 - 03-11-2016 21:54 Nie jestem niestety od tego specem - sam jeszcze nie mam Ethereum ani do nich portfela, ale waluta jest warta uwagi i pewnie niedługo trzeba będzie trochu zakupić - bo tani jeszcze jest ![]() |