![]() |
Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? (/Temat-Gdzie-szybkie-i-tanie-pozycjonowanie-z-gwarancja-TOP-10-139498) |
Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - aero2 - 18-10-2016 17:53 Witam. Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? Potrzebuję promować serwis Trafisz.com na swojej domenie. Więc albo umieszczę go w iframe albo jako przekierowanie 301. Szybkie mam na myśli żeby widać unikalny ruch już po 1 dniu. Budżet jaki mógłbym na to przeznaczyć na miesiąc to do 200 zł. RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - Pan Inwestor - 18-10-2016 17:55 Szybkie i tanie? Zapomnij. To nie te czasy już ;-) RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - aero2 - 18-10-2016 18:04 @[Pan Inwestor] No może trochę przesadziłem, ale nie wiem od czego zacząć, nie znam się na pozycjonowaniu. ![]() Na Allegro są oferty pozycjonowania za niską cenę ale mi tu ludzie mówią że nie warto tego brać. RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - churel - 20-10-2016 01:00 Daj frazy jakie chcesz pozycjonować na PW. 301 i iframe nie przejdzie ![]() ![]() RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - WI Project - 28-10-2016 14:46 Podbijam pytanie. Czy ma ktoś jakieś pewne firmy? RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - Maro - 28-10-2016 15:40 Pewna mam, ale nie tanią. Napisz do verseo po wycene fraz. RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - Mauorycy - 28-10-2016 21:21 Śmiechłem mocno jak zobaczyłem: "Więc albo umieszczę go w iframe albo jako przekierowanie 301. Szybkie mam na myśli żeby widać unikalny ruch już po 1 dniu. Budżet jaki mógłbym na to przeznaczyć na miesiąc to do 200 zł." ![]() Obrazem ten sprawdza się w temacie pozycjonowania bardzo dobrze ![]() RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - plem - 28-10-2016 23:00 Cytat:unikalny ruch już po 1 dniu. Dzięki pozycjonowaniu ? Może i zdarzają się takie rzeczy ale ja się z tym nie spotkałem. Oferty allegro oferujące takie rzeczy to fikcja, a właśnie takiego czegoś szukasz, więc będzie ciężko. No chyba że specyfika niszy pozwoli na stosowanie ostro technik BH i wtedy może wbijesz się na parę tygodni. RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - Klin - 29-10-2016 11:09 Wyślij na pw frazy jakie Cie interesują. Tak naprawdę większość od tego zależy RE: Gdzie szybkie i tanie pozycjonowanie z gwarancją TOP 10? - Majka - 30-10-2016 12:00 Na życzenie autora tematu Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |