![]() |
Telemarketing, a prawo. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Telemarketing, a prawo. (/Temat-Telemarketing-a-prawo-139384) |
Telemarketing, a prawo. - KiLo - 16-10-2016 09:07 do usuniecia RE: Telemarketing, a prawo. - rachman - 16-10-2016 17:04 W przypadku emaili nie można wysyłać ofert bo to wg prawa spam. Podejrzewam ze tak samo w innych mediach jest. Musisz więc zapytać czy ktoś w ogóle chce z Tobą rozmawiać na taki czy inny temat bez przedstawiania oferty - bo możesz zostać oskarżony o "spam" ![]() RE: Telemarketing, a prawo. - mahuzz - 16-10-2016 19:57 No za dzwonienie to o spam go raczej nie pozwą ![]() A dzwoń z kupionych środków na skype czy jakimś zarejestrowanym na kogo innego numerem. Ogólnie to jak ktoś się bardzo zdenerwuje to ewentualnie zacznie krzyczeć - według prawa chyba nie możesz bezkarnie dzwonić. Co nie zmienia faktu - zostawił numer w internecie - pozwala poniekąd na przetwarzanie go. To trochę temat rzeka ![]() RE: Telemarketing, a prawo. - rachman - 16-10-2016 20:27 Cytat:zostawił numer w internecie - pozwala poniekąd na przetwarzanie goPokaż mi podstawę, uwiarygodnij to jakoś to uwierzę... ![]() Co do pozwu to wiadomo że ciężko by komuś się chciało w to bawić ale mimo wszystko jak napisałem humoru może mu napsuć jak ktoś się wkurzy i nie o krzyk mi chodzi. |