krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów (/Temat-krutek90-ciagle-przeciaganie-terminow-139380) |
krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - piotrgk4 - 15-10-2016 21:09 Witam Jakiś czas temu zleciłem użytkownikowi @[krutek90] stworzenie strony od podstaw... Płacone były za etapy roboty z góry... No i pracę ładnie trwały do ostatecznych terminów skończenia strony. Tak więc ostatni etap kończenia strony mocno się przedłuża... 21 września był opłacony ostatni etap od tego momentu ciągle czekam... Oto fotki... 3 października pisał na gg że skończy stronę tego samego dnia jak również 7 października tak samo Ja na prawdę rozumiem że ktoś może mieć poślizg ale choćby cień powiadomienia albo wysłanie wiadomości że sorry problemy i będę wtedy i wtedy... Cokolwiek. Mam nadzieje że dzięki temu tematowi trochę zmobilizuje użytkownika krutek90 do skończenia strony... RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - Majka - 15-10-2016 21:11 @[krutek90] ile potrzebujesz czasu na dokończenie strony? RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - krutek90 - 16-10-2016 19:00 Witam, rozumiem wzburzenie użytkownika i naprawdę przepraszam. Nie będę tutaj publicznie pisał o powodach przesuwania terminów. @[Majka] Do wtorku, do godziny max 20. RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - Majka - 16-10-2016 19:17 Trzymam Cię za słowo! RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - poczmail - 16-10-2016 19:48 Ja dokonywałem kilku transakcji z krutkiem i póki co wszystko bez żadnych zastrzeżeń, także myślę, że to zwyczajna obsuwa wynikająca z jakichś prywatnych przyczyn. RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - lolek95 - 16-10-2016 20:04 Ja rownież. Krutek to porządna firma raz sie zdarzyło ze nie miał neta i przez co nie było kontaktu 7dni. Ale nie ma sie o co martwić RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - piotrgk4 - 16-10-2016 20:13 Cóż widać jestem pechowym użytkownikiem. Naprawdę rozumiem że wszystko może się zdarzyć dlatego nie osądzam ale prosił bym na następny raz o powiadomienie klienta... Pewnie większość z was podobnie by zareagowała po miesięcznym przesunięciu terminów. Jeżeli autor się wywiążę temat zostanie skasowany. Pozdrawiam RE: krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - piotrgk4 - 18-10-2016 21:38 Tak więc wszystko już załatwione i sprostowane. Po prostu była to obsuwa cóż zdarza się. Prosił bym adminów o zamknięcie tematu krutek90 ciągłe przeciąganie terminów - MaLiN - 19-10-2016 00:37 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |