Dziennik Dymaya! PPI + inne formy zarobku! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Dymaya! PPI + inne formy zarobku! (/Temat-Dziennik-Dymaya-PPI-inne-formy-zarobku-139344) |
Dziennik Dymaya! PPI + inne formy zarobku! - Dymay - 14-10-2016 17:10 Witam wszystkich forumowiczów i dziękuję za to, że zajrzeliście do tego tematu. Zaczynam dziennik, aby zmotywować się do regularnej pracy w tym i w przyszłych miesiącach! Na początek kilka słów o mnie. Jestem Maciej, mam 18 lat, mieszkam na dolnym śląsku, interesuję się piłką nożną (stąd ta bukmacherka), lubię także pograć w gry komputerowe np. CS:GO, Prison Architect, a także gry przeglądarkowe. Mój cel na październik to: 0/300zł
(mało czasu zostało, ale postaram się to wykonać)
Na co zbieram? Koszty podróży do Szwecji, a także drobne wydatki.
Jak będę zarabiać?
RE: Zaczynam dziennik pracy od nowa! [ PLAN 300zł miesięcznie ] / skracacze, bukmacherka - ErgePL - 14-10-2016 17:20 A witam! Od siebie polecę PPI, jak PPA nie. SubySMS też są dobrą formą zarobku, ale nie mam do tego głowy. RE: Zaczynam dziennik pracy od nowa! [ PLAN 300zł miesięcznie ] / skracacze, bukmacherka - Grubykesz - 14-10-2016 17:21 Ja osobiście polecam Ci PPI, na forum jest trochę poradników odnośnie zarabiania tą metodą. Zaczynam dziennik pracy od nowa! [ PLAN 300zł miesięcznie ] / skracacze, bukmacherka - Dymay - 16-10-2016 11:03 DZIEŃ 1 15.10.2016r. Zarobiłem: 3zł / 300zł 3zł - autosurf 3zeta.eu Co zrobiłem? Teoretycznie i praktycznie nic. Nie było mnie cały dzień w domu całe szczęście, że na 3zeta zliczają w PTP wejścia z wszystkich innych surfów, więc jestem choćby 3zł na plus. Pieniądze wypłacone czekam, aż pojawią się na koncie możliwe, że pójdą w małą inwestycję w konta YT, bo zabieram się za PPI. Zostały 2 tygodnie do końca października, cel ogromny może się wydawać, ale nie ma żadnej blokady, aby go nie spełnić. W następnym dniu postaram się zrobić bloga, a może nawet kilka specjalnie pod PPI. Mam też jeden fajny pomysł/niszę, którą postaram się zrealizować. PS: Dziennik to dobra forma nauki pisania, z czym obecnie mam problem (piszę oczywiście o języku polskim i maturze, która mnie czeka za kilka miesięcy ) Dziennik Dymaya! PPI + inne formy zarobku! - Hybrid1990 - 12-03-2017 23:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |