addmefast rozdaje bany za używanie botów? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: addmefast rozdaje bany za używanie botów? (/Temat-addmefast-rozdaje-bany-za-uzywanie-botow-139316) |
addmefast rozdaje bany za używanie botów? - Ascoran - 13-10-2016 20:37 Wczoraj chcę wykorzystać zebrane punkty, loguje się i widzę że wpadł banik - okej zdarza się. Tworze kolejne, zmieniam ip serwera i znowu odpalam - po paru godzinach wchodzę na serwer i widzę że mnie wylogowało, logowanie - banik... Co się stało z dawnym dobrym addmefast i po jakiego uja blokują boty jak i tak ludzie dostają to co chcą... Jest jakiś działający bot do addmefast którego nie banują? RE: addmefast rozdaje bany za używanie botów? - mahuzz - 14-10-2016 09:19 Probowales bota od @[Polsky] ? RE: addmefast rozdaje bany za używanie botów? - MattGD - 14-10-2016 16:09 Rozdaje. Mi już zablokowali kilka kont, też szukam dobrego bota. RE: addmefast rozdaje bany za używanie botów? - Ascoran - 14-10-2016 16:55 (14-10-2016 09:19)mahuzz napisał(a): Probowales bota od @[Polsky] ? Dzięki za porady @[mahuzz], jakoś ten temat mi umknął - już do niego piszę. Rozumiem że możesz polecić jego bota? RE: addmefast rozdaje bany za używanie botów? - mahuzz - 14-10-2016 19:03 Ja osobiście nie korzystałem, jednak Polsky zawsze robił dobra robotę, polecam. |