![]() |
Autorski skrypt strony filmy i seriale online - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Autorski skrypt strony filmy i seriale online (/Temat-Autorski-skrypt-strony-filmy-i-seriale-online-139305) |
Autorski skrypt strony filmy i seriale online - dobrydiler - 13-10-2016 17:39 1.Nazwa przedmiotu : Skrypt strony z filmami i serialami online 2.Opis przedmiotu : Strona z filmami i serialami online autorski skrypt napisany w ASP.NET co daje nam Bardzo dobrą wydajność oraz bezpieczeństwo niestety nie uruchomimy go na zwykłym serwerze współdzielonym będziemy potrzebowali VPS. Najlepiej z windows ale też można uruchomić na Linuxie. 3.Zdjęcia : brak strona demo http://videoweb.azurewebsites.net 4.Kontakt : PW Albo Mail: [email protected] 5.Cena : 600 zł do końca tygodnia 400 zł możliwość negocjanci 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew do BZWBK 7.Jak zarabiamy : Zarabiamy na reklamach w serwisie np. Adsense Lub na uploadzie filmów więcej info skąd brać filmy itd. Po sprzedaży. Oczywiście na wyłączność Dla kupca jak będzie chciał mogę dodać kilka zmian oczywiście z rozsądkiem RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - piotrgk4 - 13-10-2016 20:43 Bez urazy bo sam się zajmuje filmami i serialami ale ten skrypt nie ma nic do zaoferowania ![]() ![]() RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - Prizmo* - 13-10-2016 22:19 dobrydiler zmień dilera,albo przecinka nie wstawiłeś. Tak samo jak kolega UP. Za 1k mam kopie kinomana + całą bazę. I jeszcze zostanie by się opić za to. Na wyłączność coś takiego? nie wiem czy chciałbym się przyznać do takiej strony. RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - dobrydiler - 14-10-2016 10:23 Ok cena może troszkę przesadzona. Ale skrypt jest na pewno lepszy od tych darmowych na Wordpressie bo np. nie jest dziurawy. 1k za nielegalną kopie kinomana ? coś mi się wydaje że użytkownicy nie lubią kopi innych serwisów RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - piotrgk4 - 15-10-2016 00:46 Bez urazy ale nawet 100zł bym nie dał ![]() RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - dobrydiler - 15-10-2016 08:56 To jest twoje zdanie Ja twierdzę że jest warty swojej ceny a nawet troszkę droższy liczę tutaj moją pracę włożoną w ten skrypt i dla kupca jak będzie chciał mogę dodać kilka zmian oczywiście z rozsądkiem ![]() RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - imanust - 19-10-2016 16:41 Zaczyna mnie już wkur*iać to co sie dzieje na rynku forumowym. Chcecie wcisnąć chłam za miliony albo sprzedajecie miliony za paczki fajek... Trochę krytyki: - Szablon skryptu oparty na gotowych przykładach bootstrapa z pierwszej strony googla, nie ma nawet skalowania okładek i wyrównania kontenerów żeby np tytuły były w równych liniach więc nie bardzo się postarałeś. - Na przycisku "Zaczynamy" uciekł chyba JS (chyba bo nie wiem jakie były jego zamiary), nie przesuwa stron niżej po kliknięciu. - Nie pokazałeś żadnego demo panelu admina. - Nie ma żadnego linku do filmu bo po wejsciu w niego wyrzuca error. - Nie wiemy czy skrypt grabuje automatycznie filmy bo jesli nie to jest useless. - Nie ma możliwości rejestracji i logowania - ucina nam to możliwości integracji premium,nagradzania użytkowników itd. - Przyciski w wyszukiwarce rozsunięte i brzydkie przez to as fuck - Ogólnie cały szablon jest brzydki as fuck, nie masz ostylowanych formularzy i ogólnie ciężko się poruszać po serwisie - Styl inputa i buttona dla wyszukiwarki porażka. - Nie ma możliwości komentownia / komentowania live. - Nie ma podziału na kategorie. - Nie ma możliwości głosowania na filmy - Nie ma rankingu filmów - Nie ma nic. - Obstawiam że nie front-endu nie pisałeś sam bo w źródle strony kod wygląda jakby był sklejony z kilku stron(wnioskuje choćby po tabulatorach) Za takie pieniądze to powinna być full opcja a mamy wersje podziemie. Też mi się zdaża wrzucić takie style na odpierdol jak robie coś na szybko i wrzucam tu na forum za darmo. Mogę Ci zapłacić za to 5zł w zamian że wstawisz to za darmo na forum. I tak pewnie Ci się to bardziej opłaci. Moja prywatna opinia: Ocena strony: 1/10 Ocena ceny: -13/10000 Pozdro. RE: Autorski skrypt strony filmy i seriale online - Czaq - 19-10-2016 17:08 50zl i kupie. Jeśli jesteś chętny to Pw ![]() Autorski skrypt strony filmy i seriale online - MaLiN - 21-10-2016 17:43 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |