![]() |
20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami (/Temat-20-%E2%82%AC-PayPal-za-obrot-gotowka-miedzy-kontami-139271) |
20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - mathkaczy - 12-10-2016 22:44 Promocja na stronie aklamio, do zgarnięcia 20€ za przelanie gotówki z posiadanego konta PayPal na niemieckie i przelania jest z powrotem przez link z Aklamio 1. Idziemy do strony Aklamio gdzie zakładamy konto PayPal DE, ref ![]() polecam tłumacza google dla stron, gdy pojawi się karta gdzie podać musimy dane konta bankowego po prostu kliknijcie w ikonę Paypal, przeniesie was do strony głownej 2. Zakładamy konto na https://www.aklamio.com 3. Po założeniu i aktywowaniu PayPal oraz przelaniu na nie 10€ z innego konta, w Aklamio Klikamy SHOPS -> FINANCE AND INSURANCE 4. Wybieramy opcję PAYPAL -> BUY AND GET CASHBACK ![]() 5. Zostaniecie automatycznie przeniesieni do strony paypal gdzie logujecie się do konta i przelewacie 10€ z powrotem na konto z którego kasę przelaliście - Jako PLATNOSC ! 6. Po przelaniu gotówki w serwisie PayPal czekamy na odnotowanie tej transakcji w serwisie i przekazanie informacji od niej do Aklamio, co trwać może ~ 24h. Sam cashback naliczony powinien zostać w 2-3 tyg maksymalnie ale jako że nie mrozi się tu gotówki a raptem ją przelewa co zajmuje osobie która ma paypal ze środkami jakieś 10 min uważam że to opcja warta uwagi. Link czysty do aklamio Aklamio clear choć liczę na refy , was to nie kosztuje , dla mnie to nagroda za ofertę RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - Królik524 - 13-10-2016 13:23 Jakieś dowody wypłat ? RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - mathkaczy - 13-10-2016 14:11 narazie niestety brak, wydaje mi się jednak że założenie PayPal de i zrobienie 2 przelewów w zamian za możliwe 20€to nie taki duży problem, okaże się co z serwisem za kilka dni, z Giving assistant tez nie bylo dowodów wypłaty a 30$ w sumie po miesiacu bylo RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - mathkaczy - 14-10-2016 06:53 w pending pojawiły mi się pierwsze referencje, myślę więc że raczej wypłata będzie, |