[Zamknięty]Ikony Działów - kolorowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Ikony Działów - kolorowe (/Temat-Zamkniety-Ikony-Dzialow-kolorowe-13927) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Ikony Działów - kolorowe - Admin - 22-09-2010 10:32 Hej chlopaki mam pewne pytanie do Was, jak wiecie od niedawna sa wproadzone szare i kolorowe ikony dla kazdego dzialu, jednak gdy jakis gosc odwiedzi Nasza strone wszystkie sa szare a to bardzo nieestetycznie wyglada, dlatego pytanie czy bylo by problemm jesli wszystkie ikony zawsze byly by kolorowe? 10 ostatnich postow i tak jest widocznych w ramce ze statystykami nad sb, wiec chyba nie bylo by to az TAK wielkim problem- mam nadzieje. Wolalem Was spytac o zdanie. Dzieki, pozdrawiam Admin RE: Ikony Działów - kolorowe - InTeR - 22-09-2010 10:40 Wszystko byłoby OK! Komu to może przeszkadzać. Dodatkowo może jakiś gość się zachęci. RE: Ikony Działów - kolorowe - MeTonaTOR - 22-09-2010 12:54 Znam rozwiazanie, dac off.gif na kolorowe i ok ==================== Tak na serio cos takiego probuje zrobic na moim testowym MyBB RE: Ikony Działów - kolorowe - Tech - 22-09-2010 14:26 Jak dla mnie to lepiej jest tak jak jest, czyli jak są szare i kolorowe. RE: Ikony Działów - kolorowe - kreatywny - 22-09-2010 14:37 wiadomo że jest dla nas lepiej bo wiemy co nowego się dzieje, ale może to troche osłabiać "nasz" wizerunek co do nowych użytkowników. dla mnie osobiście bez znaczenia RE: Ikony Działów - kolorowe - xPietrek - 22-09-2010 14:38 A gdyby przed skryptem ustawiania ikon dodać warunek, że jeśli user jest niezalogowany, to pokaż kolorowe ikony. A dla zarejestrowanych zostawić to co jest. Nie wiem jak to wygląda w MyBB, ale w phpBB była taka opcja <!-- IF not S_USER_LOGGED_IN --> Dla MyBB pewnie też coś takiego istnieje. RE: Ikony Działów - kolorowe - blackjoe - 22-09-2010 14:49 A jakby do tych kolorowych ikonek dodać jakieś wykrzykniki? Wyraźnie było by widać nowe posty. Co o tym sądzicie ? RE: Ikony Działów - kolorowe - MotorniczyTramwaju - 22-09-2010 14:50 Hmm najlepiej to zrobić, że gość widzi kolorowe ikonki, a użytkownik ma szare i kolorowe ikonki RE: Ikony Działów - kolorowe - Dominator - 22-09-2010 15:05 banan... Zrób ankiete ale mi sie podoba pomysł blackjoe, mozna bylo by dodac jakis wykrzyknik albo gwiazdke. RE: Ikony Działów - kolorowe - Zythus - 22-09-2010 17:27 Motorniczy, właśnie to nie wychodzi xD.. wiadomo że tak najlepiej. jestem bez zdania |