![]() |
Yoast SEO - Twoja fraza została użyta już 2 razy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Yoast SEO - Twoja fraza została użyta już 2 razy. (/Temat-Yoast-SEO-Twoja-fraza-zostala-uzyta-juz-2-razy-139252) |
Yoast SEO - Twoja fraza została użyta już 2 razy. - WuJeKuBa - 12-10-2016 16:46 Witam was bardzo serdecznie! Czy przejmować się tym?: ![]() Ponieważ pozycjonuję stronę pod jedną frazę i nie potrzebuję pozycjonowania pod inne frazy.. Czy ten napis jednak ma jakieś negatywne znaczenie dla pozycjonowania, czy jednak nie muszę się niczego obawiać i mogę "olać" ten napis? RE: Yoast SEO - Twoja fraza została użyta już 2 razy. - MaLiN - 12-10-2016 22:49 Wydaje mi się, że nie będzie miało negatywnego wpływu na pozycjonowanie. RE: Yoast SEO - Twoja fraza została użyta już 2 razy. - WuJeKuBa - 13-10-2016 08:23 Dzięki mistrzu, też tak mi się właśnie wydawało, aczkolwiek seo to seo i wolałem zapytać ![]() |