Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! (/Temat-Programy-Pobieranie-i-Filmy-znika-z-LM-139240) |
Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - kukiz87 - 12-10-2016 11:28 Co myślicie o posunięciu LM w związku z wyłączeniem dwóch kluczowych programów ? To sa pewnie programy które przynosiły LM największe zarobki , ale też takie które pewnie LM przysparzały problemy bo wiadomo że nie każdy promował Real content. Mam pytanie również czy konfiguracje które mam na swoich stronach np poprostu przepadną ? Czy wyłączenie programu to brak tworzenia nowych linków ? czy znikniecie całkowite włączenie z tymi juz które każdy gdzieś tam ma i promuje chociażby z automatu. Lm to pierwsza sieć w której zarabiałem i która dała mi sporo grosza więc niewątpliwie strasznie mnie zmartwiła ta wiadomość. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz , przecież każda z firm ma programy pobieranie i filmy , i każda z firm jakoś sobie radzi z naciągaczami , więc dlaczego LM rezygnuje już z walki z nieuczciwymi partnerami. Obawiam się że to może być strzał w stopę dla LM ale obym się mylił. A co Wy o tym myślicie ? RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - fakefejk - 12-10-2016 11:32 Wyłączony to wyłączony, linki przestaną działać. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Czaq - 12-10-2016 11:45 Jeśli nie zostawia ich dla ludzi którzy nie łamią regulaminu tylko wyłączą wszystkim to niestety ale idę do konkurencji. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Majka - 12-10-2016 12:08 Konkurencja pewnie cieszy się jak to czyta Powiedźcie co macie dokładnie na myśli używając stwierdzenia "Nadal wielu partnerów działa niezgodnie z regulaminem dostępnych programów i łamie zasady promowania" bo nie wierzę, że chodzi tylko o magiczne słowo darmowe. A po drugie.... szkoda RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - beRRo - 12-10-2016 12:10 "W dniu 17.10.2016 zostanie wyłączony program Pobieranie oraz Filmy." Dziękuję, za 2-letnią współpracę. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - ELdollaro - 12-10-2016 12:12 Czyi wystarczy że konkurencja teraz zacznie promować niezgodnie z regulaminem resztę programów które zostały i serwis leadmore przestanie istnieć. Proste. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Glexab - 12-10-2016 12:12 Szkoda, pewnie większość osób działało na tych programach, a teraz ucieknie do konkurencji, która już zaciera ręce. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - ScroX - 12-10-2016 12:16 Teź nie wierzę ze chodzi jedynie o zarzut dotyczący oferowania "darmowej" uslugi.. Mimo wszystko jak dla mnie to bardzo nie fair zachowanie wzgledem osób ktore pracuja zgodnie z regulaminem.. A taka postawa oznacza źe cale LM wrzuca wszystkich do jednego wora, mimo ze to najlepszy serwis obecnie na rynku.. Jeszcze mam nadzieje zmienią zdanie i udostępniąprogram dla osób ktore działaja normalnie.. Inaczej nie ma co siebie oszukiwac i będzie trzeba znaleść inny serwis RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - devilll - 12-10-2016 12:16 @[Huston] A co Ty na to ? Chyba zarabiasz na którymś z tych programów prawda? RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - vPLN.dll - 12-10-2016 12:23 Tak też będzie. Zarabiałem na filmach i pobieraniu od czasów freebiza. Ani razu przez ponad 3 lata nie dostałem żadnego ostrzeżenia od Pana Arka i ekipy. Bardzo podobał mi się sposób w jaki można było dynamicznie generować linki. Jeśli to te super niespodzianki i innowacje, które były zapowiadane to jestem bardzo rozczarowany. Niestety nie pozostaje mi ale tez i wielu innym użytkownikom jak przenieść się do konkurencji. Szkoda, bardzo lubiłem leadmore i miło je będę wspominał. |