![]() |
Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie (/Temat-Lockerz-i-Mit-obnizki-100-w-SHOPie-13919) Strony: 1 2 |
Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 06:15 Jak każdy zauważył na lockerz pojawił się pewien news mówiący o kupnie czegoś w SHOPie za same PTZ. Jest on kompletną bujdą. Tutaj screen ![]() Chciałem kupić coś za 100% punktów i zobaczyłem bardzo ciekawy komunikat przy finalizowaniu transakcji: Cytat:"Your order could not be processed. Please try again or contact Customer Support." Oczywiście idąc za instrukcją w nim zawartą napisałem do supportu. W pierwszej wiadomości rozpisałem problem i dostałem odpowiedź po 5minutach (co jest rzadkością) abym podesłał screena. No to oczywiście zrobiłem screena, napisałem jeszcze raz szczegółowo co dokładnie robiłem no i odpowiedzi nie dostałem do dnia dzisiejszego. W efekcie punkty dalej są na koncie, nie mogę ich wykorzystać a produkt, który chciałem kupić już został wykupiony. Dodam, że ten error pojawia się przy kończeniu zamówienia tzn. w koszyku, po podaniu wszystkich danych do wysyłki itp. i kliknięciu przycisku order now RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - jasiu589 - 22-09-2010 08:06 Pewnie rzucą ci jakąś bot-owska wiadomość żebyś cookie wyczyścił albo sformatował kompa -.- w najlepszym wypadku powiedza ze nie jestes w kraju który został włączony do shopu RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - pitfromhell - 22-09-2010 08:34 Właśnie o co w tym chodzi, przecież dalej trzeba, przeważnie 100 tys pkt żeby zmniejszyć o 100% RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 13:03 pitfromhell i ja właśnie tyle mam. Co do odpowiedzi to właśnie dostałem bardzo ciekawą. Napisałem cały problem, dałem screena a otrzymałem odpowiedź (prawdopodobnie od bota) jak zmienić hasło. No cóż zaraz wyślę kolejnego meila i będę czekał, może się wyjaśni a jeśli mi napiszą o czyszczeniu cookie to poprosze o odjęcie PTZ i wysłania mi PS3 bo skoro nie mogą zaradzić na problem to musi być jakaś alternatywa. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - pitfromhell - 22-09-2010 13:07 Masz tyle PTZ?;o A po 2 ty sobie możesz ![]() Powodzenia, trzymam kciuki ![]() RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 13:30 Ile razy mam się powtarzać? TAK! Mam tyle PTZ a nawet trochę więcej. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Sonny - 22-09-2010 13:48 Nom ma tyle PTZ (wiem hardcore przy nim wymięka) ale .........lockerz player wszystko potrafi,dzisiaj sobie go kupie. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 15:59 To nie tylko lockerz player.... Dostałem właśnie kolejną odpowiedź na mojego maila. Okazało się oczywiście, że to wina lockerz Cytat:Hello, Jednak problem nie został rozwiązany bo jest to praktycznie odpowiedź z automatu, szybko tłumacząc: "Przykro nam to słyszeć, spróbuj ponownie jutro, pracujemy ciężko" powinni jeszcze dodać "mamy Cie w dupie"... Nie mogę teraz sprawdzić, czy problem został rozwiązany bo wykupiono to co ja chciałem kupić i nie zamierzam marnować PTZ na sprawdzenie. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - MotorniczyTramwaju - 22-09-2010 16:40 Ehh z każdego zamówienia chcą wycisnąć kasę :/ RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DDK - 22-09-2010 17:09 PS3 znów jest w shop. |