Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! (/Temat-Wykonam-optymalizacje-reklam-AdSense-139182) |
Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - PanCaro - 10-10-2016 17:54 Witam, Masz niski CTR? Mało zarabiasz w AdSense? Chcesz to zmienić? Zleć mi optymalizację reklam*! W Adsense działam działam od 2014 roku. Więcej info na pw. * nie obiecuje, że CTR wskoczy Ci z 0.20% na 7% ! Wróżbitą jeszcze nie jestem a każda strona WWW jest inna. RE: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - piotrgk4 - 11-10-2016 02:06 Ile sobie Pan liczy pod kątem takiej optymalizacji? RE: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - PanCaro - 11-10-2016 02:10 20% a jak będą problemy typu nie będzie można wbić się na większy przychód (optymalizując wartość kliknięć i klikalność na stronie) to poniżej 20%. RE: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - piotrgk4 - 11-10-2016 02:26 20% stałych zarobków? O_o czy jak to Pan sobie wyobraża? RE: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - PanCaro - 11-10-2016 02:34 Normalnie sobie to wyobrażam? Za niewiedzę trzeba płacić (tzn jak ktoś chce...). Ja jestem w stanie wskoczyć z np. 0.5% CTR na 6%. Mam kilka stron, które po optymalizacji mają po 5-7% i tak się utrzymuje od ponad półtora roku. A jak ktoś nie chce % to kwota XXXX załatwi sprawę po optymalizacji i potwierdzeniu rzeczywistych zarobków. RE: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - piotrgk4 - 11-10-2016 02:46 Przykro mi ale uważam że to bardzo wysokie oczekiwania. Rozumiem strony z ruchem 500 ludzi dziennie mogą iść na taki deal ale nie strony z ruchem po 30k-100k ludzi dziennie... Wierzę że ma Pan doświadczenie ale takie stawki są wręcz druzgocące... Jestem chętny się dogadać ale za jakieś wspólne porozumienie RE: Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - PanCaro - 11-10-2016 03:05 Dużo zależy od strony... i wszystko jest do dogadania W razie jakichkolwiek pytań czy propozycji zapraszam na pw. Wykonam optymalizacje reklam AdSense! - Coristo - 04-10-2017 20:02 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |