![]() |
Jak promować bloga PPI,PPA ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak promować bloga PPI,PPA ? (/Temat-Jak-promowac-bloga-PPI-PPA-139145) |
Jak promować bloga PPI,PPA ? - Obamakiller - 09-10-2016 16:02 Siemanko Chciałbym w sumie wrócić do jakiegoś dorabiania w formie prowadzenia bloga z hackami czy czymś innym pod PPI lub PPA i tu nasuwa mi się pytanie stworzę dobrego bloga to co dalej, jak i gdzie go promować ? Kiedyś zawsze używałem youtuba, lecz wiadomo jak teraz jest .... dodam, że w pozycjonowaniu jestem zielony ![]() RE: Jak promować bloga PPI,PPA ? - twardy - 09-10-2016 16:09 Co zlego jest w yt? Polecam poszukac tematow takiego jednego zarobkowego swira vasakiego (w dziennikach pracy cos tam czaruje). Mozesz tworzyc blogi na roznych platformach: bloggerze, wordpressie czy weebly i linkowac do monetsite'a, na ktorym bedziesz trzymal artykuly z linkami do ppi. Masz pewno platform socialmediowych na ktorych mozesz tworzyc strony i stamtad pozyskiwac ruch. RE: Jak promować bloga PPI,PPA ? - mahuzz - 09-10-2016 17:53 @[twardy] a ja myślałem że znowu jebniesz jakimś hejtem po którym spadnę z krzesła obrotowego ![]() Optymalizacja, wordpress na domenie .pl, dużo contentu, byle zaindexowanego, najpierw linkujesz przez sociale (tutaj nie koniecznie YT, ale nikt tego nie wyklucza), potem możesz walnąć mocniejszym blackhatem ![]() A, no i jak chcesz po taniości wypozycjonować bloga, polecam : TEN TEMAT Pozdro! RE: Jak promować bloga PPI,PPA ? - Akaishi909 - 09-10-2016 19:16 Testowałem jedną rzecz ze spamem na yt, po jednym dniu (a mniej więcej godzinie "spamu", miałem ponad 1500 wejść więc nie wiem co jest nie tak z yt XD Poza tym są inne serwisy ze śmiesznymi filmami w internecie z dobrym ruchem ![]() |