Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak promować bloga PPI,PPA ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jak promować bloga PPI,PPA ? (/Temat-Jak-promowac-bloga-PPI-PPA-139145)

Jak promować bloga PPI,PPA ? - Obamakiller - 09-10-2016 16:02

Siemanko

Chciałbym w sumie wrócić do jakiegoś dorabiania w formie prowadzenia bloga z hackami czy czymś innym pod PPI lub PPA i tu nasuwa mi się pytanie stworzę dobrego bloga to co dalej, jak i gdzie go promować ? Kiedyś zawsze używałem youtuba, lecz wiadomo jak teraz jest .... dodam, że w pozycjonowaniu jestem zielony Big Grin

RE: Jak promować bloga PPI,PPA ? - twardy - 09-10-2016 16:09

Co zlego jest w yt? Polecam poszukac tematow takiego jednego zarobkowego swira vasakiego (w dziennikach pracy cos tam czaruje). Mozesz tworzyc blogi na roznych platformach: bloggerze, wordpressie czy weebly i linkowac do monetsite'a, na ktorym bedziesz trzymal artykuly z linkami do ppi. Masz pewno platform socialmediowych na ktorych mozesz tworzyc strony i stamtad pozyskiwac ruch.

RE: Jak promować bloga PPI,PPA ? - mahuzz - 09-10-2016 17:53

@[twardy]
a ja myślałem że znowu jebniesz jakimś hejtem po którym spadnę z krzesła obrotowego beka

Optymalizacja, wordpress na domenie .pl, dużo contentu, byle zaindexowanego, najpierw linkujesz przez sociale (tutaj nie koniecznie YT, ale nikt tego nie wyklucza), potem możesz walnąć mocniejszym blackhatem Big Grin

A, no i jak chcesz po taniości wypozycjonować bloga, polecam : TEN TEMAT

Pozdro!

RE: Jak promować bloga PPI,PPA ? - Akaishi909 - 09-10-2016 19:16

Testowałem jedną rzecz ze spamem na yt, po jednym dniu (a mniej więcej godzinie "spamu", miałem ponad 1500 wejść więc nie wiem co jest nie tak z yt XD

Poza tym są inne serwisy ze śmiesznymi filmami w internecie z dobrym ruchem Big Grin