![]() |
Ojooo new poradnik :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ojooo new poradnik :) (/Temat-Ojooo-new-poradnik-139101) |
Ojooo new poradnik :) - kamping1996 - 08-10-2016 12:48 Wiem że istnieje już poradnik dotyczący zarabiania w ojooo jednak chciałem opisać ten serwis dokładniej by początkujący mogli się w nim łatwiej odnaleźć
Witam wszystkich ![]() Od jakiegoś czasu zajmuję się próbą zarabiania pieniędzy w internecie. Dla mnie jest to czymś w rodzaju hobby jednak nie zmienia to faktu że pieniądze możemy zarobić ![]() Opiszę wam tu wszystko czego do tej pory się nauczyłem, możliwe że komuś się akurat przydadzą te informacje. Może nawet ktoś będzie chciał spróbować. A więc zapraszam do lektury... ***Pierwszym krokiem, a zarazem najważniejszym będzie założenie wirtualnego konta bankowego. Link tutaj: https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/home Strona jest w języku polskim także każdy powinien poradzić sobie z rejestracją więc nie będę się rozpisywał. Dodam jedynie żeby wybrać konto osobiste, nie firmowe. Jeśli mamy konto jesteśmy już w połowie naszej podróży ![]() Następnie musimy wybrać jakiś program/serwis dzięki któremu nie wychodząc z domu będziemy w stanie uzbierać jakąś sumkę. Przetestowałem już wiele programów jednak zostałem tylko przy jednym który postaram się dokładnie opisać. Link do programu : http://wad.ojooo.com/register.php?[reflink]damianuuwuu.1996 ( Jeśli ktoś stwierdzi że poradzi sobie bez mojego poradnika ) Troszkę specyfikacji : *Program typu PTC ( Oznacza to że strona płaci nam za kliknięcie ang. Pay to click ) *Dostępny jest język polski co znacznie ułatwia sprawę poruszania się po portalu. *Serwis zgromadził już UWAGA : 15,324,456 użytkowników. *Kusząca jest w nim minimalna wypłata która wynosi zaledwie 2 $ ( Uwierzcie mi jest to rzadkość...) Ilość reklam dziennie : 50-70 + 30 reklam dla użytkowników premium. Teraz pewnie to co najbardziej was interesuje ILE ZA 1 REKLAMĘ ? A więc.. Ceny reklam wahają się od 0.0005$-0.1$ (Zależy od szczęścia) Dziennie po wyklikaniu wszystkich reklam powinniśmy mieć 10 centów czyli.. Prosty rachunek : 0.1$/dzień = 2$/20 dni ---> a jest to nasza wypłata minimalna tak więc moim zdaniem warto poświęcić 10 min dziennie przez 20 dni żeby zarobić UWAGA 2$x4= 16 zł (razy 4 ponieważ jest to mniej więcej kurs dolara) Przyszedł czas na rejestrację: Krok 1. Wchodzimy na stronę http://wad.ojooo.com/register.php?[reflink]damianuuwuu.1996 Krok 2. Rejestracja : ![]() Podobnie jak z paypalem, myślę że w języku polskim każdy bez problemu się zarejestruje. Jednak proszę was tylko o wpisanie mojego nicku( damianuuwuu.1996 ) oczywiście jeśli go nie będzie w polu "Polecający". Będzie to coś w stylu podziękowania za poradnik. Uprzedzam pytania : Tak będę otrzymywał za polecenie prowizję jednak wy nie tracicie zupełnie nic. Tak wygląda strona główna : ![]() Czego jeszcze będziemy potrzebować ? W zasadzie to już praktycznie wszystko...Jednak opiszę jeszcze jak poprawnie klikać by wszystko zaliczyć poprawnie i otrzymać pieniądze. Nawigacja : ![]() Krok 3. Wchodzimy w "Płatne wejścia", Ukazują się nam reklamy które możemy wyklikać. Krok 4. Klikamy wybraną przez nas reklame ![]() (Każdą możemy wyświetlić tylko raz) Krok 5. Czekamy 5-10-15-30 sek w zależności od reklamy. Ważne : Musimy zostać na stronie podczas odliczania: ![]() Krok 6. Potwierdzamy "captcha code" rysując wzór (Nie musi być dokładnie) ![]() To wszystko !!! ![]() Ważne!! Warto wchodzić 3-4 razy dzienie w odstępach 2-3 h bo dodatkowe reklamy pojawiają się kilka razy w ciągu dnia ![]() Proszę o ocene poradnika, oczywiście wszystkie czynności jakie podejmiecie są dobrowolne,nikogo nie zmuszam. Ze swojej strony mogę tylko dodać że warto ![]() Pozdrawiam, kamping1996 RE: Ojooo new poradnik :) - mikuss - 08-10-2016 13:09 Szkoda Twojego czasu na pisanie poradnika na temat czegoś co od 2 lat nie wypłaca nawet centa ![]() Piszesz o czymś o czym nawet nie masz pojęcia, reklamując zwykły SCAM który nie płaci ![]() Jedynie można klikać tam by z wirtualnych pieniędzy kupić reklamę dopóki są osoby klikające bo jak ich nie będzie to.... @[Majka] Ten poradnik w koszu powinien być bo po co na forum porady odnośnie SCAMU ? W końcu to forum o zarabianiu a w SCAM się zarabia 0 czyli nic ![]() RE: Ojooo new poradnik :) - choli11 - 08-10-2016 14:57 Ładnie też kolega zrobił kalkulację 2$x 4=16 haha ![]() RE: Ojooo new poradnik :) - Owl_ - 08-10-2016 16:58 (08-10-2016 13:09)mikuss napisał(a): Piszesz o czymś o czym nawet nie masz pojęcia, reklamując zwykły SCAM który nie płaci To prawda, Wad.Ojoo to SCAM (08-10-2016 13:09)mikuss napisał(a): od 2 lat nie wypłaca nawet centa To akurat nie prawda, ja w 2016 otrzymałem 13 wypłat po $ 11 USD, więc to nie prawda, że od 2 lat nie wypłacił nawet centa, wypłacił wiecej niż cent - ostatnią wypłatę otrzymałem z kilka dni temu ![]() Ale jak najbardziej się zgadzam, że to jest SCAM, ponieważ wypłaca wybiórczo - jednym płaci, a innym nie płaci, albo wypłaca tylko pierwszą wypłatę. To prawda, szkoda czasu na poradniki dotyczące Wad.Ojooo. Ojooo new poradnik :) - yazir - 08-10-2016 17:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |