[Kupie] Dodanie moich kont do grup - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Kupie] Dodanie moich kont do grup (/Temat-Kupie-Dodanie-moich-kont-do-grup-139098) |
[Kupie] Dodanie moich kont do grup - mlody16918 - 08-10-2016 12:01 Witam, jestem zainteresowany zakupem dodania moich kont Facebook do grup. - Interesuje mnie max ilość jaką jesteś w stanie dodać - Chce aby grupy były dodane w ilości max 40 grup na 1 konto - Na jednym koncie chcę mieć minimum 30 grup po dodaniu. - Chce aby dodanie do grupy nowego członka nie wymagało akceptacji administratora - Najchętniej grupy bez akceptacji postów (Nie interesuje mnie oferty: "Mam 3 tys grup", a po dodaniu na moim koncie jest zaledwie 1200... ) Za dobrze wykonaną robotę jestem w stanie dobrze zapłacić. GG: 51831086 [Kupie] Dodanie moich kont do grup - surfer0700 - 19-11-2016 16:16 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |