Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
UWAGA! Do osób zarabiających na e-whoring UWAGA! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: UWAGA! Do osób zarabiających na e-whoring UWAGA! (/Temat-UWAGA-Do-osob-zarabiajacych-na-e-whoring-UWAGA-139048)

UWAGA! Do osób zarabiających na e-whoring UWAGA! - Cromiell - 06-10-2016 20:19

Krótka piłka... Jakiś życzliwy osobnik lub właściciel strony o adresie http://ero.club skrzętnie wykorzystuje hasła i emaile użyte do rejestracji. Zazwyczaj nie zależy mi na bezpieczeństwie haseł do tego typu działalności zarobkowej więc dzisiaj poleciałem 1 hasłem ze skrzynką pocztową i kilkoma serwisami - w tym właśnie ero.club. Jak miłe było moje zdziwienie gdy po 2 godzinach dostęp do mojej skrzynki był zablokowany Smile

Nauczka na przyszłość żeby patrzeć gdzie dodaje się ogłoszenia matrymonialne w tej branży beka Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja, ale jestem pewien że to ta strona, ponieważ nie ma tam żadnego kontaktu, regulaminu i innych podstawowych rzeczy. Poza tym był to jedyny nowy adres jakiego użyłem w tej serii ogłoszeń e-whoringowych.

RE: UWAGA! Do osób zarabiających na e-whoring UWAGA! - Pan Inwestor - 06-10-2016 20:34

No nie wiem czy ten życzliwy admin Ci zwróci konta. Przecież masz tam potencjalne pieniądze w kontaktach ;-)

RE: UWAGA! Do osób zarabiających na e-whoring UWAGA! - Cromiell - 06-10-2016 20:41

To raczej żartobliwe podejście do tematu Smile Po prostu dla osób, które w ogóle nie dbają o swoje hasła może się to źle skończyć. A wiem, że sporo osób zarabia tutaj na EW i korzysta z podobnych stron, więc mam nadzieję że uchroni to kilka osób przed problemem.