![]() |
Automat do fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Automat do fb (/Temat-Automat-do-fb-139018) |
Automat do fb - zawi3j - 05-10-2016 20:20 Cześć, wiem ze pewnie sie przewinęło nieraz ale i tak nie znalazłem tego czego szukałem: Poszukuje bota ktory: -wyszukuje grupy i dodaje fake konta do tych grup - możliwość planowania wiadomości Widziałem kiedy jak ktoś rozsyłał spam to jedno fake konto główny temat a w komentarzach spam typu "dziala ekstra okej dzieki ziomuś" Poleci ktoś coś? Fajnie by było gdyby też cena była "przyzwoita" bo wiem ze za darmo nie ma nic. RE: Automat do fb - twardy - 05-10-2016 20:21 Massplaner? RE: Automat do fb - matek697 - 05-10-2016 20:38 @[TechByte] miał takie cudeńka w swoim SocialByte ale beta się skonczyła póki co no i trzeba czekać na kolejny release ![]() RE: Automat do fb - zawi3j - 05-10-2016 21:36 czegos takiego szukam, massplanner troche za drogo wychodzi jak dla mnie :/ Chyba że autor sie odezwie i da znac kiedy zamierza wypuscic na rynek ta perełke ![]() RE: Automat do fb - TechByte - 05-10-2016 22:20 Myślę, że maksymalnie do końca miesiąca uda mi się wypuścić oficjalną wersję, wcześniej może będą jeszcze jakieś testy RE: Automat do fb - Amilo - 17-10-2016 22:36 Tutaj macie darmszke autoposter free Proszeo refy |