![]() |
Sky Profits - www.sky-profits.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sky Profits - www.sky-profits.com (/Temat-Sky-Profits-www-sky-profits-com-139017) |
Sky Profits - www.sky-profits.com - kanibal54d - 05-10-2016 19:35 Nazwa programu: Sky Profits Plany inwestycyjne: ![]() Minimum inwestycyjne: 1$ Akceptowane systemy płatności: Perfect Money, Payeer, BTC Wypłaty (manualne/aut.): Instant Prowizja od poleconych: 12% Opis firmy: ![]() Moje konto: ![]() Statystyki godzina 15:00 ![]() Statystyki godzina 19:30 ![]() Komentarz własny i szczegółowy opis programu: Witajcie moi drodzy ![]() Nie często biorę udział w HYIP-ach, ale tym razem postanowiłem spróbować. Interfejs jest dość przyjemny, a na stronie widnieją statystyki live. Plusem jest to, że depozyt można składać już od 1$, tak więc zbieracze satoshi również mogą wziąć udział ![]() Program ruszył dzisiaj, ale trzeba decydować się od razu, bo ryzyko jest dość spore. Program oferuje bardzo szybki zwrot, depozytu i w zależności od planu jest on naliczany co godzinę, co dzień itd. Ja zdecydowałem się na pierwszy plan na 10-godzinny depozyt przy stopie zwrotu 12% co godzinę. Jak widać na powyższych statystykach depozyt wzrósł kilkukrotnie w ciągu kilku godzin. Na stronie widnieje informacja o rejestracji firmy, ale raczej nikomu to nie będzie potrzebne ![]() Przed założeniem tematu na Naszym forum testowałem wypłaty - dochodzą INSTANT !!! >>>> REFLINK<<<< czysty link Wymagana notka dla tematów w tym dziale: Programy typu hyip/revshare to programy bardzo wysokiego ryzyka w których większość uczestników traci swoje środki, działające zazwyczaj na zasadzie schematu ponziego/piramidy finansowej. Inwestując w nie pieniądze musisz zdać sobie sprawę z możliwości ich utraty. Dysponujesz swoimi środkami na własną odpowiedzialność i ryzyko. https://pl.wikipedia.org/wiki/HYIP RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - Kozisoft1 - 05-10-2016 20:24 Dajmy n to, wplace 10$ po 10godz mam 120 to moge wszystko wybrac i ponownie 10 inwestowac? Widzę że jak wplace 5dolarów to po 30dniach moge miec 444 jesli program tak dziala i nie padnie. Dobrze mówię? RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - banipunz - 05-10-2016 20:41 (05-10-2016 20:24)Kozisoft1 napisał(a): Dajmy n to, wplace 10$ po 10godz mam 120 to moge wszystko wybrac i ponownie 10 inwestowac? Niby mowisz dobrze ale jesli program tego typu przetrwa nawet 3 dni to bedzie sukces ![]() ![]() RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - Kozisoft1 - 05-10-2016 20:46 Miejmy nadzieje ![]() ![]() A. Co w przypadku jak ustawiena10 dni a wyplace po 1dniu? RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - kanibal54d - 05-10-2016 20:50 @Kozisoft Jeżeli wejdziesz na plan godzinowy to naliczenia masz od 12-15% co godzinę i od razu po naliczeniu możesz zlecić wypłatę, która dochodzi INSTANT. Jeżeli wejdziesz na plan dniowy to naliczenia masz 210% po jednym dniu itd. zgodnie z planem, który wrzuciłem powyżej. @banipunz Mi potrzebne 10h żeby tutaj zarobić, a nie 3 dni ![]() Wysoki % przyciąga, natomiast ja nastawiłem się na 120%. Z pierwszego depozytu mam już 60%, dlatego dorzuciłem do pieca !! ![]() RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - ravsk8 - 05-10-2016 21:20 Depozyty są instant czy docierają po kilku potwierdzeniach? Zrobiłem depozyt brak śladu w programie. RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - golleador - 05-10-2016 21:28 (05-10-2016 20:24)Kozisoft1 napisał(a): Dajmy n to, wplace 10$ po 10godz mam 120 to moge wszystko wybrac i ponownie 10 inwestowac? żeby wejść w plan 30 dni minimalna kwota wejścia to 250 dolarów i od 10 minut odświeżam i widze ze uzytkownikow coraz wiecej, a kwota Total deposited się nie zmienia, wiec może jakiś problem przy depozytach, albo już sie zawijają ![]() @edit widze że wpłaty się ruszyły, więc może twój depozyt ravsk8 już też doszedł RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - osk4rr - 05-10-2016 21:33 @kanibal54d da rade wymienic $ z mojej payza/paypal na PM lub BTC u ciebie? Bo chcialem wejsc tak na szybko ale wlasnie pustki na PM i BTC. Mysle kolo 70$ ![]() RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - kanibal54d - 05-10-2016 21:35 Ja robiłem depozyt przez BTC i trwało to około 50 minut od wykonania przeze mnie transakcji do pojawienia się środków w programie ![]() RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - ravsk8 - 05-10-2016 21:42 Dotarło. |