Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sky Profits - www.sky-profits.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sky Profits - www.sky-profits.com (/Temat-Sky-Profits-www-sky-profits-com-139017)

Strony: 1 2 3 4

Sky Profits - www.sky-profits.com - kanibal54d - 05-10-2016 19:35

Nazwa programu: Sky Profits

Plany inwestycyjne:
[Obrazek: 5mRi2NF.png]

Minimum inwestycyjne:
1$

Akceptowane systemy płatności: Perfect Money, Payeer, BTC

Wypłaty (manualne/aut.): Instant

Prowizja od poleconych: 12%

Opis firmy:
[Obrazek: i1DhotS.png]

Moje konto:
[Obrazek: k2QWJ8f.png]

Statystyki godzina 15:00
[Obrazek: lIZY8Qd.png]

Statystyki godzina 19:30
[Obrazek: LSPZ7q3.png]

Komentarz własny i szczegółowy opis programu:

Witajcie moi drodzy Smile
Nie często biorę udział w HYIP-ach, ale tym razem postanowiłem spróbować.
Interfejs jest dość przyjemny, a na stronie widnieją statystyki live.
Plusem jest to, że depozyt można składać już od 1$, tak więc zbieracze satoshi również mogą wziąć udział Big Grin
Program ruszył dzisiaj, ale trzeba decydować się od razu, bo ryzyko jest dość spore.
Program oferuje bardzo szybki zwrot, depozytu i w zależności od planu jest on naliczany co godzinę, co dzień itd.
Ja zdecydowałem się na pierwszy plan na 10-godzinny depozyt przy stopie zwrotu 12% co godzinę.
Jak widać na powyższych statystykach depozyt wzrósł kilkukrotnie w ciągu kilku godzin.
Na stronie widnieje informacja o rejestracji firmy, ale raczej nikomu to nie będzie potrzebne Smile
Przed założeniem tematu na Naszym forum testowałem wypłaty - dochodzą INSTANT !!!

>>>> REFLINK<<<<

czysty link

Wymagana notka dla tematów w tym dziale:
Programy typu hyip/revshare to programy bardzo wysokiego ryzyka w których większość uczestników traci swoje środki, działające zazwyczaj na zasadzie schematu ponziego/piramidy finansowej. Inwestując w nie pieniądze musisz zdać sobie sprawę z możliwości ich utraty. Dysponujesz swoimi środkami na własną odpowiedzialność i ryzyko.
https://pl.wikipedia.org/wiki/HYIP

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - Kozisoft1 - 05-10-2016 20:24

Dajmy n to, wplace 10$ po 10godz mam 120 to moge wszystko wybrac i ponownie 10 inwestowac?

Widzę że jak wplace 5dolarów to po 30dniach moge miec 444 jesli program tak dziala i nie padnie. Dobrze mówię?

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - banipunz - 05-10-2016 20:41

(05-10-2016 20:24)Kozisoft1 napisał(a):  Dajmy n to, wplace 10$ po 10godz mam 120 to moge wszystko wybrac i ponownie 10 inwestowac?

Widzę że jak wplace 5dolarów to po 30dniach moge miec 444 jesli program tak dziala i nie padnie. Dobrze mówię?

Niby mowisz dobrze ale jesli program tego typu przetrwa nawet 3 dni to bedzie sukces beka Lol

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - Kozisoft1 - 05-10-2016 20:46

Miejmy nadziejeSmile na 10 dni 2 dolarami wejsc nie tragedia a ja to mowia francuzi. Sanse sząSmile

A. Co w przypadku jak ustawiena10 dni a wyplace po 1dniu?

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - kanibal54d - 05-10-2016 20:50

@Kozisoft
Jeżeli wejdziesz na plan godzinowy to naliczenia masz od 12-15% co godzinę i od razu po naliczeniu możesz zlecić wypłatę, która dochodzi INSTANT.
Jeżeli wejdziesz na plan dniowy to naliczenia masz 210% po jednym dniu itd. zgodnie z planem, który wrzuciłem powyżej.

@banipunz
Mi potrzebne 10h żeby tutaj zarobić, a nie 3 dni Smile
Wysoki % przyciąga, natomiast ja nastawiłem się na 120%.

Z pierwszego depozytu mam już 60%, dlatego dorzuciłem do pieca !!

[Obrazek: khjZKk3.png]

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - ravsk8 - 05-10-2016 21:20

Depozyty są instant czy docierają po kilku potwierdzeniach? Zrobiłem depozyt brak śladu w programie.

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - golleador - 05-10-2016 21:28

(05-10-2016 20:24)Kozisoft1 napisał(a):  Dajmy n to, wplace 10$ po 10godz mam 120 to moge wszystko wybrac i ponownie 10 inwestowac?

żeby wejść w plan 30 dni minimalna kwota wejścia to 250 dolarów

i od 10 minut odświeżam i widze ze uzytkownikow coraz wiecej, a kwota Total deposited się nie zmienia, wiec może jakiś problem przy depozytach, albo już sie zawijają Undecided

@edit
widze że wpłaty się ruszyły, więc może twój depozyt ravsk8 już też doszedł

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - osk4rr - 05-10-2016 21:33

@kanibal54d da rade wymienic $ z mojej payza/paypal na PM lub BTC u ciebie? Bo chcialem wejsc tak na szybko ale wlasnie pustki na PM i BTC. Mysle kolo 70$ Big Grin

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - kanibal54d - 05-10-2016 21:35

Ja robiłem depozyt przez BTC i trwało to około 50 minut od wykonania przeze mnie transakcji do pojawienia się środków w programie Smile

RE: Sky Profits - www.sky-profits.com - ravsk8 - 05-10-2016 21:42

Dotarło.