![]() |
PaidVerts/propozycje zarobku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PaidVerts/propozycje zarobku (/Temat-PaidVerts-propozycje-zarobku-139004) Strony: 1 2 |
PaidVerts/propozycje zarobku - Gratsy - 05-10-2016 13:37 Siema, może posądzicie mnie za bezmózgowca, i może tak jest, ale kompletnie nie rozumiem tego serwisu. Wiem tylko tyle, że kilka się trzy rzeczy i zielony guzik, potem trzeba odczekać kilkanaście sekund i ma się 25 bap na koncie. Jak tu promować swoją stronę niby, jak nic nie da się dodać? I po co się zbiera punkty bap? Można je wymienić na $? Wytłumaczy ktoś serwis? Bo z poradników niewiele zrozumiałem :/ Osoba, która wytłumaczy dostanie + :) PISAĆ PROPOZYCJE ZAROBKU, BEZ INWESTYCJI i nie subsms RE: PaidVerts - MrocznyKILL - 05-10-2016 16:11 Jest na forum cały dział poświęcony temu serwisowi zerknij http://zarabiam.com/Forum-PaidVerts-395 RE: PaidVerts - Gratsy - 05-10-2016 16:34 @Up widze, ale nie ma tam nic zrozumialego :/ RE: PaidVerts - MrocznyKILL - 05-10-2016 16:40 Tak od serca powiem Ci abyś odpuścił ten serwis są znacznie lepsze metody zarabiania a co ważniejsze bezpieczniejsze. RE: PaidVerts - Gratsy - 05-10-2016 16:58 @Up co polecasz w takim razie, bez oglądania reklam, dobry zarobek i w krótkim czasie? Bez dużego poświęcenia czasu, Max. 1-2 h dziennie O z dobrym systemem polecanych, wypłaty PP i niski próg wypłaty? XD, mam dużo wymagań RE: PaidVerts - MrocznyKILL - 05-10-2016 18:51 Serwis z sygnatury na pewno coś tu znajdziesz. Możesz tu robić niemal wszytko od promowanie produktów finansowych z prowizjami do 50 zł przez klikanie w reklamy za grosiki poprzez pisanie na forach nawet po 50 gr za post możesz promować ptp lub płatny traffic opcji jest kilkanaście ![]() RE: PaidVerts - Gratsy - 05-10-2016 20:14 Czy Ty mówisz o sejfiku? Nie, sorry rzuciłem ten serwis, bo do marnych groszy nawet nie mogłem dojść :/. Potrzeba mi coś podobnego, ale oplacalnego i z większą sumką RE: PaidVerts - MrocznyKILL - 05-10-2016 20:18 Odszedłeś gdy był już płatny traffic i produkty finansowe czy jeszcze nie bo to względnie nowe metody zarobku. RE: PaidVerts - adik7276 - 05-10-2016 21:11 (05-10-2016 20:14)Gratsy napisał(a): Potrzeba mi coś podobnego, ale oplacalnego i z większą sumką Chcesz opłacalny biznes z lepsza kasą, nie masz żadnej wiedzy o zarabianiu w necie, chcesz poświęcać na to niewiele czasu i nic chcesz klikać reklam, a na dodatek chcesz zarobić w szybkim czasie ![]() Mam dla Ciebie rade - idź na etat i daj sobie spokój z zarabianiem w internecie. RE: PaidVerts - Gratsy - 05-10-2016 21:19 @Up nie mogę sobie pozwolić na etat, zgryzielcu, bo jestem poniżej 18 @Up@Up chyba odszedlem przedprzed tym |