Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Uwaga! BTCForSMS - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Uwaga! BTCForSMS (/Temat-Uwaga-BTCForSMS-138985)

Uwaga! BTCForSMS - Magisterek - 04-10-2016 23:12

Witam,

Chciałem uprzedzić chcących skorzystać z usług serwisu BTCForSMS.

Powód: Brak dostawy, w późniejszym czasie odpowiedzi.

Opis Sytuacji: Wysłanie smsa, po czym odczekałem dość długą "chwilę", kontakt poprzez facebooka wyglądał tak, że 6 godzin czekałem na ID transakcji - mowa oczywiście o czasie po odpowiedzi od supportu, nie wysłania reklamacji.
Po sprawdzeniu, że taka transakcja nie istnieje znów musiałem pisać do supportu, nie otrzymałem odpowiedzi...

PS. Na ten moment strona posiada informację o trwającej przerwie technicznej, ale z tego co zauważyłem od początku tego problemu były już takowe ze dwie i w między czasie działali normalnie.

PS2. Proszę nie komentować jeśli chcecie poinformować mnie że to nieopłacalna forma zapłaty bo doskonale wiem, ale to lepszy sposób wydania pieniędzy z konta niż żeby się "marnowały".

RE: Uwaga! BTCForSMS - mikuss - 05-10-2016 06:35

jak korzystasz z jakiegoś szajsu no to masz ...

0 problemów z tą stroną :
https://btc-sms.pl

RE: Uwaga! BTCForSMS - Magisterek - 05-10-2016 08:39

A czy prosiłem o opinie na temat z czego korzystam?

A może chciałem sprawdzić serwis? A może, a może, mogłem chcieć wszystko a widzę że dalej się uczepisz wszystkiego czego możesz jeśli chodzi o moją osobę, a dla Twojej informacji znam również drugą stronę (podaną przez Ciebie) ale ogólnie jeśli mam kupować smsem zdarza się to raz na ruski rok.

Do tego nie żalę się tutaj nikomu tylko informuję aby ktoś w późniejszym czasie nie zakładał postów - żaląc się.

Dziękuję i nie chcę już Twojej opinii zwrotnej (czyt. spamu).

@PS
Jak widać nikogo nie "okradłem" i nie jestem taki "jakich było już tu pełno" a Ty póki co nie doczekasz się "mojego szybszego bana niż kradzieży".

RE: Uwaga! BTCForSMS - ma_ko - 05-10-2016 10:54

A ja podziękuję za ten temat, bo nie wpadłem wcześniej na to żeby kupować BTC przez smsy (chociaż średnio się opłaca to jak kasa i tak leży na koncie to czemu nie) i wiem że tej strony bede unikaćm za to skorzystałem ze strony z drugiego postu. Dzięki za info.

RE: Uwaga! BTCForSMS - Magisterek - 05-10-2016 13:31

Nie ma za co, cieszę się że komuś to pomogło - w razie czego co do btc-sms, nie dostałem jednego zamówienia, drugiego - napisałem reklamację, otrzymałem zamówienie jak i przeprosiny za opóźnienie na email, więc jak najbardziej polecam.

@ma_ko
Jeśli chcesz mam serwis gdzie za smsy możesz wypłacić psc, na konto lub doładowania, ale to już pw. Smile

Uwaga! BTCForSMS - Artinesse - 01-03-2018 14:39

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.