![]() |
Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - tylko 0.05 BTC na start! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - tylko 0.05 BTC na start! (/Temat-Nowy-HIT-wsrod-matryc-BitDonix-tylko-0-05-BTC-na-start-138890) |
Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - tylko 0.05 BTC na start! - Matthew98 - 02-10-2016 22:35 Wymagana notka dla tematów w tym dziale:
Programy typu hyip/revshare to programy bardzo wysokiego ryzyka w których większość uczestników traci swoje środki, działające zazwyczaj na zasadzie schematu ponziego/piramidy finansowej. Inwestując w nie pieniądze musisz zdać sobie sprawę z możliwości ich utraty. Dysponujesz swoimi środkami na własną odpowiedzialność i ryzyko. https://pl.wikipedia.org/wiki/HYIP Nowa matryca bitcoinowa, obecnie promowana przez wielu mocnych liderów i zapowiada się na kolejny HIT ![]() W matrycy mamy 8 poziomow po 2 osoby w każdym ![]() Koszt wejscia to 0.05 BTC (około $30) Jestem w programie z grupą mocnych liderów i już sporo osób w naszej strukturze dostało spady i mają całkowicie lub połowicznie wypełnione pierwsze matryce, a jeszcze mam multum osób czekających na link kogoś z mojej struktury (pod siebie już nie zapisuje). Także zapraszam do zajęcia dobrej pozycji i można liczyć na sporo spadochroniarzy z naszej struktury. Wiadomo, że kolejność i szybkość zapisu ma znaczenie. Reflink: Nie podaję, bo nie zapisuję już pod siebie tylko pod osoby z naszej struktury i im wypełniam matrycę. Także można napisać, że chce się dołączyć a ja wyśle link kogoś z naszego teamu ![]() Czysty link: https://www.bitdonix.com/ RE: Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - Matthew98 - 03-10-2016 10:01 A tak wygląda moja struktura po zaledwie kilku godzinach ![]() ![]() A wciąż mam sporo osób czekających w kolejce ![]() RE: Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - Matthew98 - 04-10-2016 14:53 A tak wygląda 1 dzień różnicy... z 16 sób wczoraj do 40 dzisaj a niemało osób ode mnie czeka jeszcze na link ![]() Można zająć miejsce w mocniejszej nodze, którą będziemy teraz budować, czyli prawdopodobnie będzie sporo spadów ![]() Koszt wejścia to ledwie 0.05 BTC więc ryzyko jest małe moim zdaniem a sporo do zyskania. ![]() RE: Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - tylko 0.05 BTC na start! - Fallriv - 13-10-2016 23:09 I jak na dzień dzisiejszy to wygląda? RE: Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - tylko 0.05 BTC na start! - Matthew98 - 14-10-2016 13:35 (13-10-2016 23:09)Fallriv napisał(a): I jak na dzień dzisiejszy to wygląda? Program całkiem fajnie się rozwija, u mnie w strukturze 56 osób jak ostatnio sprawdzałem ![]() Niedługo będę też testować traffic, który dostajemy za upgrade (banery, reklamy tekstowe, reklamy przy logowaniu) Jako ciekawostkę dodam, że przyznano mi dodatkowe kredyty za sukcesy w budowaniu struktury ![]() Nowy HIT wśród matryc - BitDonix - tylko 0.05 BTC na start! - Hybrid1990 - 02-02-2021 23:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |