![]() |
Jak by tu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Jak by tu? (/Temat-Jak-by-tu-138810) |
Jak by tu? - EWENEMENT - 30-09-2016 19:18 Witam, ostatnio interesuję się bukmacherkę, jak wiele moich znajomych którzy latają do sts i coś tam stawiają ![]() Chciałbym uzyskać parę porad od doświadczonych osób ![]() 1. Jakiego buka wybrać Potrzebuje jakiegoś który będzie wypłacał pieniądze bezproblemowo tzn. bez jakichś skanów dowodów itp + najlepiej jaby była opcja wypłaty na Skrilla ( PayPala?). Mam konto bankowe ale raczej nie chciałbym tam bezpośrednich transakcji z bukiem. Myślałem nad bet-at-home 2. Czy zakładają konto u buka jak i na portalach typu Skrill powinienem podawać prawdziwe dane? Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny ![]() RE: Jak by tu? - xchangerx - 30-09-2016 19:41 Polecam bet365 a co do podawania danych to tylko i wyłącznie prawdziwe bo możesz nie zobaczyć pieniędzy RE: Jak by tu? - twardy - 30-09-2016 20:21 Portal typu skrill... no jak chcesz zobaczyc pieniadze to tak, musisz podawac prawdziwe dane. RE: Jak by tu? - EWENEMENT - 01-10-2016 09:04 Okej,czyli dane prawdziwe Tylko czy buki proszą o takie rzeczy jak skan dowodu czy cos w tym stylu przy wypłacie? Nie mam 18 lat ![]() I co do buka to rozważam aktualnie bet365 i bet-at-home, którego polecacie dla początkującego? RE: Jak by tu? - petrikos - 01-10-2016 09:13 Obydwa moim zdaniem są dobre ![]() RE: Jak by tu? - EWENEMENT - 01-10-2016 10:22 Trochę poczytałem i właśnie te dwa są chyba najlepsze jeśli chodzi o nowych graczy, ale też na dłuższą metę, tylko pytanie który nie robi problemów z wypłatami bez dowodu itp. ? Założyłem też konto na Skrill i mam pytanie, jak wpłacić tam środki? Przez przelew, czy połączyć kartę czy może inaczej? Będę wdzięczny z podpowiedzi ![]() RE: Jak by tu? - twardy - 01-10-2016 18:20 Zalozyles konto? Super. Szkoda, ze sie na nie nie zalogowales xD Jak sie zalogujesz to pod "Saldo" bedziesz mial dwie opcje "zasil konto" i "wyplac srodki". Druga sprawa, bo nie siedze w bukmacherce... czy tam nie ma jakiejs weryfikacji dowodem itp? No na skrillu taka jest (szybciej czy pozniej, nie pamietam jak to bylo w moim przypadku). A Ty, uwaga, jestes niepelnoletni... wiec ani nie mozesz miec konta na skrillu ani grac u buka ![]() Cytat:Dodatkowo bet-at-home zastrzega sobie w takich przypadkach prawo do odmowy wypłaty do momentu ustalenia i weryfikacji tożsamości właściciela środków. RE: Jak by tu? - xchangerx - 01-10-2016 18:51 Na skrill możesz wpłacać nawet paysafem ![]() RE: Jak by tu? - mikuss - 01-10-2016 18:53 (01-10-2016 18:20)twardy napisał(a):Cytat:Dodatkowo bet-at-home zastrzega sobie w takich przypadkach prawo do odmowy wypłaty do momentu ustalenia i weryfikacji tożsamości właściciela środków. Na bet 1 zlecona wypłata czy bon nie ważne, chodzi o wycofanie środków to automatycznie żądają skanu dokumentów do weryfikacji więc kolega na siebie samego tam nie zarobi ![]() |