Pytanie o wtyczke , istnieje cos takiego ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Pytanie o wtyczke , istnieje cos takiego ? (/Temat-Pytanie-o-wtyczke-istnieje-cos-takiego-138789) |
Pytanie o wtyczke , istnieje cos takiego ? - kukiz87 - 30-09-2016 10:43 Witam mam pytanie o wtyczke , czy istnieje coś takiego wtyczka która : Np: Mam strone na wordpressie która ma normalne menu na górze belke która przekierowywuje do odpowiednich stron typu kontakt o nas itp ale głowna strona to powiedzmy 10 ogłoszen kobitek , i jezeli ktos kliknie w ogłoszenie jakiekolwiek to wyskakuje okienko o rejestracji czyli sub lub premium, mam nadzieje ze w miare jasno napisałem . RE: Pytanie o wtyczke , istnieje cos takiego ? - zbyszeq - 30-09-2016 11:01 Wystarczy znaleźć dobry szablon wordpress, gdzie 1 post bd odpowiadał właśnie tej 1 kobitce, a w poście wkleić gateway ^^. RE: Pytanie o wtyczke , istnieje cos takiego ? - grzesiu.biegaj - 04-10-2016 09:53 Dokładnie tak jak powiedział zbyszeq. Z pustą ofertą da radę zrobić prawie wszystko |