![]() |
Szukam bota do Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Szukam bota do Youtube (/Temat-Szukam-bota-do-Youtube-138761) |
Szukam bota do Youtube - radmatuszewski - 29-09-2016 18:35 Szukam bota, który wrzucał by mi filmiki na wiele różnych kont w tym samym czasie? Używałem strony metior.pl, ale zaczęła wrzucać mi 1 na 5 filmów więc szukam czegoś innego. Ma ktoś może takiego DARMOWEGO bota? RE: Szukam bota do Youtube - iPlusOfficial - 01-10-2016 11:32 Dvdsoft video studi czy jakos tak, napisz na pw dam linka. Jest w tym pobieranie, wrzucanie, przycinanie, konwertowanie, edycja i wiele innych. Jesli chcesz to za free to po prostu limitem bedzie predkosc wrzucania (bodajze do 10mb/s) i najlepsza jakosc pobierania to 720p50 Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka RE: Szukam bota do Youtube - HASKI - 31-12-2016 15:18 Jesli mozna tez bym poprosił |