udostepniasz numer telefonu na chwile - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: udostepniasz numer telefonu na chwile (/Temat-udostepniasz-numer-telefonu-na-chwile-138743) |
udostepniasz numer telefonu na chwile - vertez5 - 29-09-2016 08:16 witam potrzebuje jakis obojetnie jaki numer telefonu aby aktywowac konto na revolucie ty mi podajesz jakis numer telefonu ja zakladam konto na niego i przychodzi ci sms aktywacyjny z kodem ty mi go szybko podajesz sms jest bezpłatny ja wplacam ci na paypala 1,50 kto pierwszy ten lepszy RE: udostepniasz numer telefonu na chwile - sulliwan93 - 29-09-2016 09:13 Pw RE: udostepniasz numer telefonu na chwile - iPlusOfficial - 01-10-2016 11:38 Chyba pierwszy raz widze tak długie zdanie. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka udostepniasz numer telefonu na chwile - surfer0700 - 04-10-2016 12:16 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |