BezLiku Dziennik Zarabiania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BezLiku Dziennik Zarabiania (/Temat-BezLiku-Dziennik-Zarabiania-138740) |
BezLiku Dziennik Zarabiania - cris007 - 29-09-2016 00:46 Witajcie!
Postanowiłem założyć ten dziennik z trzech powodów: 1. Aby przedstawić ludziom którzy chcą dołączyć do mojego teamu w jaki sposób zarabiam (czyt. pozyskiwać poleconych). 2. Aby konsekwentnie dokumentować swoje poczynania. 3. Aby w przyszłości zobaczyć pierwsze moje posty w tym dzienniku, i śmiać się z siebie jak to mało zarabiałem. Na temat czego będzie ten dziennik: 1. Zarfund (wystartowałem 28.09.2016) 2. ZFShare (wystartowałem 26.09.2016) 3. [w przyszłości] Uwaga, nie znasz tych programów zarobkowych? Nic straconego, napisz do mnie a nie pożałujesz : ). Statystyki [29.09.2016] Zarfund: Zainwestowane: ok. 70 zł Poleconych: 2 Pieniądze zarobione na czysto: 0,03 BTC ~ 70 zł ZFShare Zainwestowane: 400$ Poleconych: 3 Aktywnych: 1 Pieniądze zarobione: 20$ prowizje + 36$ z paczek Dołącz do mnie! Nie podaje tu żadnych linków do rejestracji, jeśli ktoś jest zainteresowany to KLIKNIJ ABY NAPISAĆ PW, lub napisz na GG : 1023756 . Szukam osób chętnych, co potrafią ruszyć tyłek, a nie czekać aż pieniądze same przyjdą. Aktualnie jestem na kilku tajnych grupach na fb, gdzie jest masa przydatnych informacji. Mam dostęp do szkoleń, pomagamy także w zdobyciu nowym osobom poleconych do programu Zarfund. Tu liczy się czas, im szybciej wejdziesz do programu tym lepiej dla Ciebie. Zapraszam! RE: BezLiku Dziennik Zarabiania - dazy19 - 29-09-2016 08:43 Jakis dowod wyplaty ? powodzenia :3 choc podjezdza scamem :3 BezLiku Dziennik Zarabiania - Hybrid1990 - 07-12-2019 20:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |